Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
90% firmi u BiH nema propisne uslove i sigurnost za radnike. Probajte se sjetit kad ste na gradjevini kakvoj vidjeli ljude da rade u sljemovima.. O hemikalijama necu ni pricat. Jadan ovaj momak i njegova familija... nek ovo ide na dusu onih koji su odgovorni za njegovu pogibiju.
eto političari....jeste li sad sretni...građani vam svakodnevno umiru, ginu...... što nije uništio rat uništit će neimaština i politika šteta
@nlt Zasto politicari? Pa nisu se oni sami doveli tu gdhe jesu? Narod ih je birao. Neka se ljudi u ovoj bijednoj drzavi zapitaju zasto preko 20 godina od rata siju mrznju i preduzimaju samo one radnje koje su na stetu drugih naroda u BiH. Ekonomija, posao, plata, obrazovanje i kultura su vrlo nepopularne teme.
"Drzavnici" i ostali funkcioneri na svim nivoima, pogledajte i zamislite se ako imalo srama imate, kako zavrsava nasa mladost dok vi uzivate i zbrinjavate svoje bliznje i izmisljate radna mjesta! Najgore vas dabogda stiglo, bezdusnici i ljigavci!!!