Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna je iz Zenice, a druga iz Gacka. Zar nisu mogle u svojim gradovima biti konobarice? Nešto tu ne štima! U svakom slučaju - tragedija!
ovo je uzas, ali ovako nesto je i za ocekivati, sto gore sreca je puka da se ovo nedesava cesce! Kako sam sam vidjao elektro instalacije po kucama i zgradama u Jajcu noge su mi se tresle, kao elektricar mogao sam da procijenim rad instalacija kao ostro uzbunjavajuce! Ovo nije sala niti kritika stvarno je alarmantna situacija, preporucio bih svim jajcanima da se nahvataju nizasta sto je od metala, iskreno vam kazem!
you are full of shit, man!
Mozda sam ja doslutio jer sam je uvijek zvao Vatrena Mala.
mozda bi ipak trebalo provjeriti s kim je bila trudna i iskljuciti motiv za ubojstvo. znam da je crnjak i ovako, ali ipak
tuga