Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svabe zakon. Kako god okrenes. Ove jadove zaobic u sirokom luku. Cuj 325KM... Cccc
A njima stalo da im mi idemo....
Avionska karta Tuzla Luton 60km. Viza 325km. Mamicu vam bezobraznu, kapitalističku. Čime opravdavate tako visoku cijenu vize? Fuj, gadovi, treba i vama uvesti vize na bazi reciprociteta.
Skupo je, i traje dok se dobije viza. Nekada se dobijala za jedan dan, u Sarajevu. Nas iz BiH relativno malo putuje u UK, a država tamo nema namjeru da subvencionira izdavanje viza.
Vecina raje ima platu oko 300KM,eto nece moci zaspati zbog cjene vize.
sta da vidimo u VB kisu ***te samo kisu imaju a kad treba neki klub iz engleske dea gostuje kod nas treba uvestvize za svakog igrača po 500km da namirimo on sto dajemo za vize
London je jedan od najposjećenijih gradova na svijetu, iako je skup i često tamo pada kiša. Budi siguran, ima se šta vidjeti, i tamo, i u Cambridgeu, Brightonu, Škotskoj, svuda.
J..bo li vam Beograd onu kurvu kraljicu,
jedva cekam da idem ! xD
bilo bi dobro napomenuti građani bosne i hercegovine bošnjačke nacionalnosti, jer većina hrvata i srba u bosni imaju hrvatske i srpske pasoše pa za njih ova obavijest ne vrijedi.
i hrvati i srbi moraju imati vizu za ulazak u UK :)
Na hrvatsku putovnicu viza ne treba, sada je to članica EU, a viza je bila ukinuta prije neku godinu. Koliko znam, na pasoše Srbije viza treba, zato i radi centar u Beogradu.
Samo bih da vas obavijestim da je poslije Sjeverne Koreje Velika Britanija zemlja za koju je najteze dobiti bilo kakvu vizu... Otprilike treba 15 puta vise dokumenata nego za Njemacku ili Americku vizu i opet su sanse za odbijanje solidnih 80%
Pa nije bas tako ako imas redovan posao i ides sa nakanom u VB nije probem dobiti vizu ali veci je problem sto na ovih 350 i kusur KM imas i prevoda dokumenata jos sigurno 150 KM tako da postaje smjesno prije nego krenes ode ti 500 KM ...
Nisi u pravu... Licno znam covjeka koji ima firmu vec 15 godina i uposljava 8 radnika u njoj, sve legalno, 3 puta je trazio turisticku vizu na samo mjesec dana jer mu sestra zivi u VB i 3 puta su ga odbili
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neće ići ko ne mora i eto, pa da ...
Koliko ljudi moram opljackati da bi povratio pare ulozene u vizu...
zavisi koga pljačkaš. ako pljačkaš nekog od vlastodržaca dovoljno je da mu staviš ruku u džep od jakne, neće ni primjetiti da mu nešto fali.
Svabe zakon. Kako god okrenes. Ove jadove zaobic u sirokom luku. Cuj 325KM... Cccc
Svabe zakon. Kako god okrenes. Ove jadove zaobic u sirokom luku. Cuj 325KM... Cccc
Svabe zakon. Kako god okrenes. Ove jadove zaobic u sirokom luku. Cuj 325KM... Cccc
Nista od Velsa :(