Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ekperta i *ovana,pa budala vidi da ovo vodi trećem entitetu i palestinizaciji Države!
Prvo reforma ustava BiH , pa tek onda uskladjivati entitetske ustave sa državnim ustavom BiH.
Parafraziram: "Dodao je kako se nisu upuštali u reorganizaciju kantona..", a onda kaže: "Trna ke naveo i to da novi ustav predviđa da organizaciona struktura Federacije bude jeftinija, da se smanji broj ministara, poslanika.." Na koji način realizovati drugo, ukoliko ne realizuju prvo, paradoks!
zato i kazem da je trnka ublehas....ali sigurno ima dobru dnevnicu :))))
Jedino što će se desiti do kraja godine je to da će pederi iz parlamenta dobiti još 6 plata (najmanje) a ostalo, ...
Reforma Ustava je neophodna ako namjeravamo da ustrajemo na putu ka EU i NATO-u
Idemo akademici! Krenite !
ovaj trnka je veliki ublehas :))))) do kraja godine nije moguce nista :)
Galama koju su digli SDA i njihovi poslušnici u vezi Zakona o prebivalištu i boravištu državljana BiH je zasnovana na lažima i monstruoznim konstrukcijama kojima su pomenuti, poznato je, skloni i od ranije. I ovoga su puta pokušali putem laži manipulisati emocijama, posebno onih iz najosjetljivijih kategorija kao što su povratnici, ponašajući se kao da je narod toliko naivan da je spreman povjerovati svemu što mu se servira i da će više vjerovati njima nego svojim očima i ranijim iskustvima.
Ma jok Enna, narod vjeruje tebi, SDP.u i SBB.u. Da mi je znati koliko te placaju.