Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja svoje stambeno pitanjer nisam riješio štrajkom glađu već uglavnom umaranjem i to duži period po 12 nekada i po 14 sati. nešto ih ne znam mnogo koji su stambeno pitanje riješili na ovakav način gladi, prije time što su manje izdvajali za hranu. surovo, ali istinito.
e olga, olga, koliko puta samo...na poslu do nekih sati, nekad do 0.00 nekada do 1 ujutro, par puta noćio u firmi....12 sati mi bila normala, subota, nedelja, ono sretan kada oko 20 uvečer pakujem stvari....e sad mi lijepo toplo hvala Bogu, centrala radi, gledam idilično na grad pokriven snijegom, ponekad uskočim na otaj klix i pravim se pametan. a otaj službenik općine kako čitam vozač, ne vjerujem da se ikada savio na poslu kako treba. al štaš, ono što nem're negdje drugo, more u bosni.
JA PAJDO NE BI STRAJKO PO OVOJ ZIMI NI ZA DVA STANA.......
"_"Pola Višegrada je riješilo svoje stambeno pitanje upadajući u tuđe stanove i niko ništa", dodao je ovaj mladić." Pa naravno da niko ništa. Zapitaj se čiji su to stanovi bili? Da i tebe Željko nisu tjerali tvoji iz VRS da napustiš svoje ognjište, pa da onda kažu kako su vas Bošnjaci istjerali. Višegrad je lijep grad - bio! Vedro ti noćno nebo. Javi se Didi, ima on viška stambenog prostora!
"Da i tebe Željko nisu tjerali tvoji iz VRS da napustiš svoje ognjište, pa da onda kažu kako su vas Bošnjaci istjerali". Kad je Zeljko budala, a ne pametan kao ti, da shvati jednom zauvijek da su Srbi protjerali Srbe sa svojih ognjista :-)
niko te jarane nece primjetiti
Kako ima nerjeseno pitanje pa ja vidim prilicno se smjestio i snasao ima sve. Jastuk za poglavu literaturu za pred spavanje. Drvo je tu da popisa se kad treba. Ako komsija gleda ligu prvaka i on moze gledat nek samo odskrine prozor i eto ljepota. Klima iza njega instalirana.
jaran se napuco krmetine i sad planduje pod grabićom ko šarov.. dušek jorgan tako može do proljeća
ovaj forum prema svemu sudeći služi za iskaljivanje frustracija i nacionalne mržnje ljudi koji nisu vidjeli rata nit' puške držali. Sa svakim takvim komentarom činite zlo i ne želite dobro ovoj državi .
neka ode u Hag . Ceka ga Seseljeva celija . Topla , siroka , internet , knjige od dobrice cosica , pjesme od radovana karadjica u vitrini cekaju . vojka je lijepo uredio sobicu , peder , oni su pedantini a fino je i uprdio i zasmrdio tako ce ovom crnogrocu biti mio miris cetnickog vojvode .
crnogorac ---idi radi nesto
a jestel' vi bili tu?
Njegov problem je što sin odlikovanog četnika i tim se javno diči da bi time dobio stan nekog ubijenog muslimana. Sasvim javno, tansparentno, a to još prenosi medij poput Klixa..... Zanimljivo u svemu je još da neki ovdje "traže" da budemo merhametli i da se suosječamo sa njim.... Baš smo daleko dogurali... ko da je prije 200 godina bilo etničko čiščenje, a ne prije 18....
Ovi sto dodjose iz Visegrada su dobili puno vece stanove u Sarajevu....ne,nisu strajkovali gladju......znaju Brankovica....zali boze mrtvih,ni za sto...
100%
lik hladno provalio u tuđi stan i štrajkuje glađu da bi tamo ostao, prosto nevjerovatno. ovo je samo jedna od situacija kako genocidna tvorevina funkcioniše. da ima iko normalan tamo trebao bi reći ovom debilu da se tuđi stan ne dobiva ležanjem i štrajkom glađu.
Lego crnogorac da odmori ?
Pola Visegrada zivi u tudjim stanovima. Mamicu Vam pobili ste ljude da bi uzivali u njihovim blagodatima.
zao mi svacije muke,ali bojim se da je vlahadija toliko navikla da dobija domove protjeranih i ubijenih bosnjaka;tako da im pojam 'raditi i skuciti se' zvuci kao fantazija...
ako se smrzne, jedan vlah manje !
Smijesni su mi ovi sto pisu kakve veze ima napaceni decko sa genocidom u Visegradu. Pa vidite da je ponosno okacio diplomu dodijeljenu vjerovatno posthumno njegovom ocu na kojoj pise "Predsednik Republike Srpske odlikuje Crnogorca tog i tog Medaljom zasluga za narod". U potpisu Dr Radovan Karadzic.