Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko su i ko stoji iza "plenuma" i "plenumasa" vidjelo se na predizbornom skupu prosrpske SBB stranke : ""Na skupu će govoriti između ostalih i profesor Mensud Kečo, predstavnik Plenuma građana...." Samo sto umjesto ovog "predstavnik Plenuma gradjana" ..... treba da pise " ..predstavnik prdoncicevih lesinara i placenika.."" Znaci vlast vise nebi smjela uzimati zaozbiljno zahtjeve nekakvih plenumasa, jer to su stranacki zahtjevi huligansko-teroristicke SBB.
ma sve i svasta se u posljednje vrijeme predstavlja kao plenum! Ima plenuma koji zaista rade i ostvaruju rezultate u sredinama svog djelovanja ali ovo mi je zaista cudno, prvenstveno iz tog razloga jer se za ove stvari tek cuje nakon sto su krenuli put Sarajeva. Trazi se smjena Vlade sto po meni nema nikakvu ulogu u svemu ovome jer za 5 mjeseci i manje ce doci nova Vlada, za taj period od par mjeseci neko ce morati obavljati te duznosti a dok dodje do uspostave tih novih sve isplate i ostalo ce biti na cekanju sto je opet na stetu nas gradjana. Zaista neke stvari nmg povezati
Na koliko jezika je "gladna" prdonciceva Gamad??? hahahahaha "" Gladni smo na tri jezika,...........Tuzlu za glavni grad,.........Srebrenik je naš (ciji cetnicki!?).......... Bitno je istaći da građani dolaze neorganizaovano (Prevoz obezbjedjen).......... A da "Plenum gradjana" pred Izbore nosi transparent.. "Izbori su lažirani".. Ovo je vec ocigledno da je ovo predizborni skup huligansko-teroristickog udruzenja SBB, a sve po planu i programu cetnickih hordi pod cijem su okrilju i SBB i njihov poglavica Monstrum vojvoda Prdoncic.
građanima je dosta dvodecenijske pljačke, ugnjetvanja, uništavanja, ponižavanja i kleptokratije od strane jednonacionalnih struktura
Mora da je opet "spontano" okupljanje naroda kako Fahraon kaze. A shcare jeste spontano.
pa sta su radili citav dan ba....tek do Lasve..pfff u Sarajevo ce stic na godinu....
Radoncicu mars iz Bosne i vrati se odakle si dosao i povedi plenumase sa sobom pa tamo supljirajte...
Ovako su i u Ukrajini sa istim simbolima rusili po Kijevu i zakuhavali a sad kad se ratuje ti isti puhnuli u zapadnu Evropu da traze azil i zastitu. Mrsh bagro seljacka.
prati ih hitna i policija i opet po dzepu poreznika :) zbog njihove avanturice.....
kmeeeeeee
Ovo je embrion nadolazećih nemira koji će biti nužni za dovođenje situacije u trpljivo stanje.
Vidi fahrinih pulena, što se niste prijavili na "avaz twist tower runing" kad imate toliko kondicije
Posto iza iza ovih protesta stoji Radoncic, ne podrzavam vas !!!!
Iskustva sa "gladnom djecom" trebala bi posluziti gradjanima i policiji, pa da ovoj "velikoj djeci" i ostalim plenumasima ne dozvoli da pale i ruse kao sto su radili u febr. I nadajmo se da se nece paliti drzavne Zastave sa Ljiljanima kao sto su " gladna djeca" koja su vec porasla pa su sad "velika djeca" uradili u feb. Najbolje bi bilo da policija ne dozvoli okupljanje jer nije na vrjeme prijavljeno!!!
I mi bi da živimo kao rudari