Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S..m se na sve kvazi Bosnjake i Patriote sta nekom treba Den Hag i pravda. Uzmite pravdu u svoje ruke napavite organizaciju poput Mossad-a krenite legalnim putem Eliminisanja svakog ratnog zlocinca i teroriste J...o Hag i njihovu pravdu ali NE lakse je kukati i cekati Merhamet umjesto praviti skole,skolovati se,lobirat po svijetu,dovesti sposobne i nepotkupljive politicare,rastjerati bagru iz vlade. S...m vam se na vase komentare i Vladu drago mi je sto nisam sa vama ja sam svoje odsluzio,citav rat ratovao i od vas otisao.
@Nele, mamu ti na kolac..:-)
Nele care, tako lažu i za Jasenovac. Čuo sam da su tamo bile omladinske radne akcije.
ne mogu da shvatim rezon kojim se rukovodi Haski Tribunal, osvjedoceni ratni zlocinci ne zasluzuju milost, godine i bolest nisu razlog za prijevremeno pustanje ratnih zlocinaca.Kazna ljudima ( ako se tako uopste mogu zvati ) koji su pocinili ovako terzak i monstruozan zlocin kao Biljana Plavsic treba onemoguciti, a ne odobriti prijevremeni izlazak iz zatvora.Presuda od 11 godina je bila za svaku osudu, a tek ovo sada, ne mogu da se pomirim s cinjenicom da je ovo moguce.Covjecanstvo treba da osudi ovaj akt Tribunala i isti pozove na prespitanje vlastite savjesti.Ucesnike u komentarima molim da, koliko to mogu, zadrze emocije i trezveno, bez mrznje, ocjene svaki akt. Volio bih da ocjenu ovakvog akta \"milosti\" koji vrijedja progresivno covjecanstvo upute sve nacionalne stranke, te da svi ucesnici u svojim komentarima zdrze nivo i ne pisu jezikom mrznje, to nece donijeti nista dobro nasoj Bosni i Hercegovini
nisi potrebni vlaski saveti neleeeee, zato furaj odakle si i doso. nemoj neko da pise iznenadjujuce komentare jer ovo nije nista novo. krst = krst.