Karadžić traži manju optužnicu
0
'Tribunal čini istu grešku kao s Miloševićem'
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"bivši srpski predsjednik i ratni zločinac Slobodan Milošević\" Bivši predjsdnik Jugoslavije i optuženik za ratne zločine Milošević je umro prije nego što je srbija (p)ostala sam(ostaln)a i nikad nije osuđen za ovo što vi navodite... Malo profesionalizma nebi škodilo, iako znam da vam teško ide preko usta ali tako ja hahaha
Samo će Bog njemu presuditi. Nema tog suda niti kazne na ovom svijetu koju on zaslužuje. Đavo ga odnio.
Ma nema on života više, dosudite mu 15 godina, on će i onako da rikne!!!!!! Joj jadovana kako je ostario, mater mu četničku!!!!!
znate najnoviji hit: \"ko ne voli dabic rasu neka duva karu nasu\"?
Sto brisete komentare??? Vi branite srbsko cetnicko krvolocno cudoviste???
da si se predao ranije i sudjenje bi davno bilo zavrseno..evo gdja Plavsic skoro i kaznu odlezala jer je fino na vrijeme pozavrsavala stvari umjesto da zivi undergraund
@sarajevo x com Ovakve komentare kao ovaj kusturicin, ako ga mozemo nazvati komentarom, a nemozemo ga nazvati komentarom, pustate, a kad ja dam neki ostar komentar onda me blokirate, bravo samo tako, inteligentno nema sta!
Pa, priznaj skote,...!