Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi ba cekaju 8 godina. Svaka im cast. Meni jednom treba zakasnila pola sata "kod poste" i ja poludio. Tad nije bilo mobilnih da znam sta je. Joj kad je dosla.... jebo sam joj sve po spisku. Ovi ba iz Haga pravo strpljivi. Raja treba na njih da se ugledamo.Kulturan zapadni svijet.Svaka im cast.
E, stvarno ste stoka! Preci su nam se stalno klali (pravoslavni, katolici i muslimani) i potomci ce, kako stvari stoje. A ako volite svoj narod i sinove bolje ih ucite necemu cemu vas nisu! DA NE BUDETE SEBICNI !!!
e jeste svi glupi kao penis. pa dajte se malo saberite i skontajte da su nas srbi sjebali ko konje i da ce prije u EU od nas. JEBO IM RASHO MATER
suti cetnik svega ti! Da smo imali oruzja kao sto ste vi imali i da ovi govnari masonski UN nisu bili tu vidjeli bi mo ko je picka. Jeste li bjezali iz svojih rovova i ostavljali sve za sobom cim nasi navale sa kojom puskicom. A znas zasto? Jer se mi ne bojimo smrti, a vi se veoma bojite. A znas zasto? Jer znate sta vas ceka poslije smrti...
kurcicu obrezani, znas li ko se jos obrezuje? Pa Jevreji kurcicu obrezani, znas to su oni sto ih ima cetiri i po miliona a jebu cetristo pedeset miliona obrezanih arapcina, a sto se tice ti i neki tvoji ce da hvataju u buducnosti neke cetnike, e to mozes samo mastati, nego neka tvoje poturice u toru budu sretni ako im se u buducnosti otvori koridor prema aziji da bjeze svojim arapcinama pred macem koji dolazi..,peniscicu poturcenjacki obrezani.
Za ovog bolesnika kurcica oli ti penisa.. PUNO LAJES PSETO JEDNO MALO BALIJSKO. LAJES ZATO STO SE OSJECAS SIGURAN U AMERICI, A NE RAZMISLJAS O TOME DA CE VAMA BALIJAMA AMERIKA USKORO JEBATI NANU NANINU. ZAKUVAVAS I IZAZIVAS SRBE I HRVATE DA TI PROGUTAJU ONO MALO TVOJE BRACE POTURICA STO SU OSTALI DA ZIVE U TORU KOJI SE ZOVE SARAJEVSKI I TUZLANSKI KURTON. BOLI TEBE KURAC STO CE ONI NASTRADATI AKO SVOJOM GLUPOTINJOM NALJUTIS KRSCANE I MOZDA IH NATJERAS DA SE RIJESE SMRADA IZ TORA JER SI TI DALEKO U "AMERIKI" I OSJECAS SE SIGURNIM. E NIJE TAKO, NEMOJ SE PUNO OSJECATI SIGURNIM JER ZIVIS U JEDNOJ JAKOJ I KRSCANSKOJ DRZAVI GOVEDO JEDNO POTURCENJACKO.
Bice,bice i to! samo malo strpljenja ljudi.Meni ce biti draze kad poslije mi pocnemo hvatati one njihove dupelisce i manje ribe pa im jebavati mater?Upamtice cetnici-turci za sve na vijeke vijekova?Pokupicemo sva govna povremeno i rijesiti ih se za sve sto su dosad uradili.Ajdemo cetnici-TURCI,bijezte na zapad i istok i cistite njihove wc solje do kraja zivota i busajte se turci-cetnici u prsa i recite njima da je sve srbija,nanu vam jebem.
cuj ovo, pominje Karadzica, Mladica i Gotovinu? u jednom mahu ? Sta to Boga ti ima Gotovina s´ovim ljudozderima i kukavicama ?
jeli tacno daje Radovana i Mladica strah dase sretnu i pogledaju u oci Milosevicu. Pricaju daje Milosevic izgubijo pedale ,daje bolestan , i dasumuse dlanovi zapalili da spuca nekoliko samara Radovanu i Mladicu. Najbolje resenje daga Bosna uhapsi , jer tobi bilo hvala za sve nastradale u BOSNI
Lafo oni cekaju da se sami predaju i bezbroj puta ih pozivaju da se sami izruce. Bas nas potcjenjuju. To su djecije price.
Ma cekaju moj kurac, boli njih ba kurac i za nas, a kamali za zlocince.
de jos jednom jazmire!
la illahe illelah muhammedu resululah
Nikad mi necemo biti jaki ko Srbi, niti imamo trunke ponosa. Mislim da bi se trebali ugledati na njih u tom pogledu. Mi bi se usrali ako bi nam NATO prijetio. Jebo ti nas.
ma jebo ima ja mater....cekaju ga pederi vec godinama....i sta znaju pricat to je mi ga cekamo....koji qrac vise govore ista....sto se ne usute vise, pa nek jebe mater i karadzic i mladic i gotovina i sfor i taj prosper i svi ti silni drzavni aparatciki koji samo seru nama glupim bosancima....a mi na sva vrata izvjestavamo kad ovi pederi kazu kako ga oni cekaju.....nek mi ga uzmu usta i ovi optuzeni svi i ovi svi koji ga cekaju