Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dugo vremena nisam nesto gluplje procitao, ni početka ni kraja...
Odavno ne pročitah pametniji i inteligentniji tekst na netu.Svaka ti čast majstore, ko god da si što si ovo napisao.Mujaga ti kapu skida, a ovi što im klix služi na primitivne komentare nisu dostojni tvoje pažnje.Volio bih da ovo objaviš na još nekim mjestima osim klixa, jer ovdje je to kao cvijet u đubreluku.
Ko je autor? Promijenjene rijeci pjesme \"Krvava bajka\" velike srpske pjesnikinje Desanke Maksimovic, napisane 1941. god. nakon saznanja o strijeljanju 7000 ucenika u Kragjevcu od strane njemackih vojnika.
@ Bosanac - koji si ti kreten trazis od Srba da se vrate cemu jadan , mi znamo ko smo a vi se dogovorite sta ste vi ,haha vi i Hrvati , sta pa prvi Hrvati odvojise svoju djecu od vase ,primjera koliko hoces...Protjeraces ti tvoju mamu bilmezu pacenicki...
Kako je bosna bila srpska provincija kad je imala svoga kralja i kraljeve koji su se tukli protiv srba? Nisi valjda toliko glup da nam to hoces reci? :D
nije niko ratovao protiv Turaka niti protiv Austrugara, Bosna je postovana kao drzava za vrijeme oba perioda, zasto? Zato sto je Bosna uvijek isla u saveznistvo sa onim koji su bili protiv srba. Da to nije istina, Bosna nebi bila jedna od drzava kod Austrugara i Osmanlija.
eto vidis... I ti si izdao svoga djeda koji je ratovao protiv Turaka...Srbi su uvijek ratovali medjusobno kontas...ali ne za okupatore, nego samo medjusobno... PS: Bosna je moja i ja ej volim, ali samo kao geografski pojam ;) sada se to \"šrinkovalo na 49%\" i zove se RS...ostalih 51 + nešto % je za mene prijatelju inostranstvo...realno i nemam nikakvih interesovajna za taj dio kontinenta...a pri tom stanovnicima istog kako god se zvali želim sve najbolje :)
@srba zar ne vidis da si izdao krv prolivenu nasih Pravoslavaca koji su branili Bosnu od srba? Kako mozes biti izdajnik Bosne?
jos malo pa cemo sve srbe preko drine a ovom sto dislajka je.b.em najblize sto ima u porodici
I sta kad nas protjerate...??? recimo da se to desi (a to nema sanse jer ste vi neodrzivi islamisticki dio kako kazu EU zvanicnici ne Srbi)... eto Hrvate ste protjerali faktički, zamislimo da protjerate i Srbe... Imate i test protjjerivanja Srba iz FBiH. (Nema zlatnih kašika momak)... Čuj protjeraćete vi Srbe a nema vas ko ni nas pas za šta ujesti....mi bar znamo što nemamo...a vi?
@Harison: ....poduhaj ga malo.....
jos malo pa cemo sve srbe preko drine a
@ anakonda da....bas ono preko Drine...rjecit momak...sanjar pravi...na kom jeziku...ti ces pasos pokazivati puno prije Drine priajtelju...cim izadjes iz svog naselja HOP eto prelaza...samo polako ;)
jos malo pa cemo sve srbe preko drine a ovom iz administracije sto dislajka je.b.em najblize sto ima u porodici
je lažnih socijal demokrata poput SDP-a i Zlatka, Damira, Nermina i Marina koji se bore za svoje dzepove, ova zemlja ce biti nazalost u qrcu :(
Koje sranje od članka...
djeca ne trebaju da idu u skolu sa muslimanskom..i tacka male muje jedu zlatnim kasikama a nasa tuku suhe kifle na odmoru