Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji li se lopovluk ovdje desava oko ovih \"planova pomoci\" ehehe treba i m zabraniti prodaju kuce i sl.
ova dobra za nevolje
www.just2cool.com.ba
Ovoj kući dajem jedno mjesec dana maksimalno. Poslije, nek joj je Bog na pomoći.
auuuuu, dobra gankaci. ima i dobre fonasi, otreso bi je sa bismilom
Jel to vi jos uvijek imate Roma?
Jos jedan od dokaza da je Republika Srpska bolja, u Federaciji BiH nedaju cak ni onim koji su ilakali za nju :(
Vec sledece sedmice po, propisu svi ce ici vanka hahahaha, samo dok se novinari razidju
nadam se da ce se navici sada zivjeti pod novim krovom , il da nebude ko u rajvosa, 32 kuce im napravise , sutra dan odma ih dali na prodaju pa ponovo u kolibe, ko ciganska posla i sto neko kaze samo kukaju i dzabaka vazda nesto dobijaju na guzove ... nemam nista protiv njih samo pameti da dodju , nekad, jednog dana
Što nisam Rom.Svi nešto dobivaju na gu.zo.ve.Koliko kategorija društva ima da bih i ja nakon 32 godine staža, pet godina vojske dobio gajbu?
Cika Dodo hoces li i nama pravit kuce po PC-ju???Otjerase nas ovi Francuzi....Vraticemo se pradedovskoj pravovjeri,samo primi i nas......glasacemo za tebe uvijek(samo nas prvo nauci da pisemo i citamo)
Uh jako bi je trresno po usculoj ppici