BiH
0

Tri maskirane osobe prijeteći pištoljem otele automobil

NINA
http://mapa.sarajevo.ba
http://mapa.sarajevo.ba
Dana 22. juna 2004. u 22.45 sati na raskrižju ulica Nalina i Iza Hrida, općina Stari grad Sarajevo, tri nepoznate maskirane osobe izvršile su kazneno djelo razbojništva nad M. Z. iz Sarajeva.

Naime, dolaskom M. Z. sa svojom suprugom, sinom i prijateljem na raskrižje ulica Nalina-Iza Hrida, gdje je bilo parkirano putničko motorno vozilo Grand Cheroke, vlasništvo Raiffeisen banke, koje imenovani koristi, došlo je i putničko motorno vozilo marke Golf II., bijele boje, registracijskog broja 785-J-855, koje se naglo zaustavilo, a nakon toga iz vozila izašle tri nepoznate osobe s maskirnim crnim kapama.

Jedna maskirana osoba je prišla M. Z. držeći u ruci pištolj uperen u njegovu glavu, a druge dvije maskirane osobe, koje su također bila naoružane, naredile su njegovoj supruzi, djetetu i prijatelju da se odmaknu od vozila, da bi u tom trenutku maskirana osoba od M. Z. istrgnula ključeve od vozila, sjela u navedeno vozilo i udaljila se u pravcu Dolova, a odmah zatim i druge dvije osobe su sjele u vozilo Golf i udaljile se u istom pravcu.

Daljnjim provjerama službenici policije su na makadamskoj cesti Dolovi-Trebević pronašli napušteno putničko motorno vozilo Golf II., koje su koristile dvije osobe. Službenici policije rade na dokumentiranju navedenog događaja.