Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
palo 16kg proslo 100kg
Od kada je to zabranjeno nositi 16 kilograma vutragenja za licnu upotrebu?
Najveća bagra, krvolok i kopile si ti. Da bilo šta znaš o pravoslavlju i vjeri nebi ovako pisao.
Baš je ružno kada novinari upotrebljavaju jalijaški žargon. Ovo čitaju i maloljetna djeca, učenici i studenti. Potrudite se malo da nam djeca nešto normalno nauće. Ne može svako na teleće buteve završiti školu.
НЕКАДА СТЕ ЛОЈАВИ И ВИ ПРАВОСЛАВЦИ БИЛИ,СВОЈУ СЛАВУ СЛАВИЛИ,КРСТИЛИ СЕ,У ЦРКВУ ИШЛИ,СВИЊЕТИНУ ЈЕЛИ,АЛИ КАРАКТЕР ВАМ ТАКАВ ПА \"ПРОДАДОШТЕ ВЈЕРУ ЗА ВЕЧЕРУ\". А ШТО СЕ РАТА ТИЧЕ ИЗ ЊЕГА СТЕ ИЗАШЛИ КАО НАЈВЕЋИ ЛУЗЕРИ,СА НАЈВИШЕ ЖРТАВА И НАЈМАЊОМ ТЕРИТОРИЈОМ. ДА НИЈЕ БИЛО БАГРЕ СА ЗАПАДА САДА БИ ВАС НА ПРСТЕ БРОЈАЛИ.
jedan iz ljubuškog, dva iz sarajeva...fino, fino...evo šamar svima koji tvrde da nejma suživota sa škutorima...kako se raja fino slaže i posluje ahahah.....
a jesul him im oduzeli pastete i paradajz? :(
Inače kupci puše...u ovom slučaju prodavač je popušio...
trava je ilegalna SAMO zato sto nije oporezovana roba i nema pdv-a na taj luksuz kao sto ima na alkohol i cigarete...aa i da je legalizuju eto ima jos par hiljada dilercica koji su opet poceli prodavati cigle kao prije rata...
,,bravo,bravo,, botanci iz HERCEGOVINE,BOLJE to nego obadivati naive I oznojiti donji dio leeks . . Pozdrav HRNJICA
@Bog Nataknem te na splovilo!
Cuj 16kg HAHAHAHA tu kolicinu droge ces naci u svakoj kuci na Bistriku
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoje sve Europske drzave iz tog vremena,pa tako i nasa Kraljevina Bosna. Kraljevina Bosna je jedna od najmladjih drzava na renesansnim kraljevstvima. Trenutno imamo nesto vise od 300 igraca i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igraca. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlucujete kojim ce putem ici vas lik, moguce profesije su (krojac,mesar,kovac,mlinar,pekar,stolar), takodjer mozete biti gradonacelnik, svecenik, general, ban, a ako se potrudite mozda cak i kralj. Mozete ici drugim putem i biti lutalica ili pljackas ili samo obicni gradjanin koji voli doci u kafanu i opustiti se uz pivo i zezanciju. Moguce je ozeniti/udati se i osnovati svoju porodicu. Pridruzite nam se i zabavite se.
Sigurno mladi iz saveza za bolnu budućnost
suti, dobro su prosli mogli su pasti sa 17 kg
palo 16 kila proslo 16 tona hehehehe u Splitu svaki drugi klosar nosa po 2 kg skanka
Krenuli ljudi na godišnji , ha ja.