Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nestane pive......nestat ce i Bosne! Zato je bolje da se odmah osvjestimo ;-)
Tacnoje dasam prosao vise gradova i dasam trazijo neka PIVA ali nije bilo . Znaci losa saradnja , nema komunikacija, PIVARE neznaju dase organizuju , trebaju prije sezone ljeta da stvore odredjene zalihe da u svakom momentu mogu da podmire cijelo BIH TRZISTE. PIVARE OFORMITE , NAUCITE , OSPOSOBITE , MLADE DJEVOJKE , MOMKE TRGOVACKOG , KOMERCIJALNOG KARAKTERA da mogu da saradjuju i drze vezu , komunikacije izmedju PIVARA - TRGOVINSKI RADNJI PIVARA -- DISTRIBUTIVNI CENTARA PIVARA -- KLIJENATA. PIVARE ORGANIZUJTESE , UJEDINITESE , ZASTITITE NASE TRZISTE.
Meni je Corona konza...jebo vas tuzlansko i sarajevsko..
koji smo mi IDIOTI. 30 milijardi smo neto iznijeli iz drzave u zadnjih 6 godina. pa da smo pola toga zadrzali sada bi nam standard bio makar ko u hrvatskoj. hocemo li ikada doci pameti pa shvatiti da se jedino kupovinom domacih proizvoda mozemo ekonomski oporaviti.
Najbolje je JELEN PIVO a ja koliko znam Muslimani pravi nepiju ALKOHOL...
jebalo te tuzlansko pivo,najbolje je karlovacko
ja u sarajevu nikad nisam vidio a kamo li probao tuzlansko pivo da ga ima vjerovatno bi pio al ovako...
Nemamo narodnu svijest!
kad smo mi debili....tuzlansko pivo je isto super...i neko vece ja vani oko 12:00 hocu hladnog tuzlaka i odlazim na benzinsku pumpu Ina u po Tuzle nema tuzlanskog piva al zato ima lasko tuborg karlovacko...pa kako reko u po grada i nema naseg piva...pa kao transport problem...a pivara od te pumpe nekih 5 minuta udaljena...ovo samo vako kod nas ima i nigdje vise
Opet problem sa PIVOM i sa Pijanicama, pored naseg odlicnog PIVA N.A.P. SARAJEVSKOG , BANJALUCKOG , BIHACKOG uvozimo neka MOCVARNA PIVA , od kojivas boli glava. Vodite racuna koja PIVA pijete ubacuju u PIVA srestva za SMIRENJE , dabi znali dase kontrolisu , da nebi pravili probleme na javnim mjestima.
Ovako ce biti i dalje sve dok "glupi" Bosanci kupuju tudje. I Amerika bih propala da imaju ovako nezasticenjo trziste.
tesko je to shvatiti kao razvoj. Ako se minimalni izvoz drasticno povecao, odnos se menja slabo. Drasticni uvoz se minimalno smanjio. Tendencija je dobra, bilansa = 30 milijardi Minus pokazuje stanje. Ucenicka geometrija moze nacrtati krivulju odnosa i sve je jasno. Kako radili tako i zavrsili.
Ocigledno je da se razvijamo, ako ovaj porast nastavi rasti, u obadva odnosa-uvoza i izvoza, bit ce veoma pogodno i pozitivna je realnost za nove poslove i porast ekonomije u BIH.