Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast za časopis, jer ipak su mladi ljudi urednici ovog časopisa! Bolje i ovo, nego sjediti za računarom i pisati komentare po klixu! Btw: Časopis uopšte nije loš, naprotiv, super je! Samo dalje Dajana i ekipa ;)
Valentin je bio katolički svećenik :)
ovo je ipak samo novina i ne treba predstavljati naputak za zivot.kupi ili ne kupi vrlo jednostavno.nije mi jasno sta kauri imaju sa ovim???
Znaš onu od RHCP "Californication"? E sad će ti prizori i kod nas. Preci da nam ustanu svi bi infarkt dobili. Kauri nad nama vladaju a mi umjesto otpora još se saginjemo jer je to hip i kul i bukvalno si papak ako se ne povinuješ njihovom moralno degeneriranom stilu života.
Sex = ljubav u glavama 'civiliziranih' Zapadnjaka. Jadno.