Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brankovicu Licimjerno beskarakterno kriminalno mafijasko smece stakorski lesinaru svanut ce i toja crna zora, budi siguram jer je narodu vaseg beziobrazlika preko glave .Socijalni bunt ce te pregaziti a i ono sto si opljackao neces moci odnijet ako stignes pobjeci. U svakoj zemlji na svijetu imaju Bosnjacki lobiji koji ce te naci i tebe i druge izdajnicko kriminalne pljackare. Stoga ti preostaju nocne more da se sa njima budis jer ti znas sta si radio zajedno sa svojima minder propuh kriminalcima SDA i drugih hapi stranackih krimo lopova.Svi ste na radaru zabiljezeni a sud naroda je najbolji sud. Revolucija je na pomolu maksimalno do proljeca ce vas krimo lopovluk trajati.
Branković: \"Nije struja zimi skuplja, nego je ljeti jeftinija\". Dragi nas Premijeru sto se jednostavno ne povucete sa te pozicije podnesete ostavku i razgulite vec jednom, bas kao i ona lignja od Samira Silajdžića??? Pustite ljude koji nesto znaju o zivotu neka dovedu ovu drzavu u red kako treba. Nije sve u lovi i ko ce vise od Vas Premijera uzeti dnevnica, i nove modele automobila, stanova i sl. adan je ovaj narod i drzava sa Vama.
Branković je HARISOVAC na privremenom radu u SDA! A to DIJASPORO glasaj za Harisa, pa ćeš doživotno lajat iz dijaspore! Tamo ti je mjesto, rintaj kao stoka, živi kao stoka i umri kao stoka! I seri na web portalima, da ti bude lakše!
GLASAJTE ZA SDA IZDAJNICKE LOPOVE 2010 GODINE! SA SDA U SRETNU BUDUCNOST ZA KRALJA O OTADZBINU SRBIJU! SA NAMA DIREKTNO U NESTANAK! GLASAJTE SDA I TIHIC-IZETBEGOVIC ADMINISTRACIJU! OD TOPOLE PA DO RAVNE GORE, SDA! SVI BOSNJACI U JEDNOJ DRZAVI, VELIKOJ SRBIJI, GLASAJTE ZA SDA 2010!
eto sada fino zamjenite titovu sliku na zidu za njegovu...
@ Tvrtko - svaka ti je na mjestu, potpisujem. Nemamo mi sta vise komentarisati. Nema nama buducnosti dok su ovakvi na vlasti...
@mumi tvoj veliko-srpski fasizam je patetican kad ga moras ispoljavati cak i kroz ovu temu. vidi se da vam je duhovni vodja pobjesnjeli psihijatar. bas vaj dobro odgojio uz svoje gusle i kame.
za - mumi 23.12.2008. u 21:06 ××××× osim trecega retka - iliti zdravoga mozga - svaka ti je na mjestu.
G-dinu Brankovicu odlicno ide Dugmetovih 5 minuta - Sta bi dao da si na mom mjestu :-)) ,,Sta bi dao da si namom mjestu da te mrze, a da ti se dive sta bi dao za veliku gestu. ×××××××××× Mjesto svoga da tvoj zivot zive, ×××××××××× sta bi dao da mozes ovako dici ruke a puk da te slijedi. Dal` bi i ti u svom srcu plak`o kao sto se moje srce ledi Ti, budi srecan sad sto si preko puta ×××××××××××××××× i sto nas strasni led pred provalijom djeli. ××××××××××××××× Jer ovo je mojih 5 minuta :-)) a pred tobom stoji zivot cjeli.\'\' ××××××××× Iako je izgleda kao da je van kontexta teme - ali.... ima smisla - uputiti - - Cestitke - g-dinu Besimu Mehmedicu :)
@gradjanin – slazem se 100% - ali ne moze narod (koji snosi krivnju) tek tako sam pokrenuti promjene na ulici. Potrebna je neka inicijalna snaga, liderstvo, politicka platforma, studenti, inteligencija, duhovne vodje, bilo sta... Kod Bosnjaka je sve to zamrlo. Inteligencija, barem ona ‘zvanicna” okupljena oko akademije i univerziteta je preokupirana vlastitim bogacenjem i susojeca vise sa Brankovicem nego li sa nama „normlnim gradjnaima”. Studenti su nam odrasli a da u svom zivotu jos nikada nisu osjetili sta znaci normalno drustvo, normalna drzava, jedniostavno su nesvjesni u kako nenormalnom drustvu zive i skoluju se. Imamo cijelu jednu novu generaciju za koju je savim normalno da se ispiti i diplome kupuju kao na tezgi, da se posao dobija mitom ili sexom. Najveca i prakticno jedina opoziciona partija nije promijenila vodju vec skoro 20 godina i samo se potajno nada da ce i njih neko pozvtai u vlast. O nasem duhovnom vodji i njegovim kriminalnim haverima ne vrijedi trositi rijeci. Ukratko, milsim da je sada nazalost kasno. Bosnjacima treba revolucija ali nema ko da j eokrene. Bosnjaci su imali istorijsku sansu poslije rata i propustili su je dozvolivsi Alijinoj halki da nas „povede” na dno. Brankovic nije sam po sebi problem vec samo manifestacija trulezi u koju su se Bosnjaci doveli i iz koje nas jedino mogu spasiti strane sile i namjesnici. A hoce li to uciniti – ili im je lakse gledati nas kako tiho sami sebe brisemo sa mape – samo je do njih. Mi smo sami sebe kao naciju ubili vec odavno!
\'Trebamo se prilagoditi ekonomskoj krizi\', potpuno pogresan naslov \"Mi smo se vec prilagodili ekonomskoj krizi\" e to bi vec imalo smisla, a ta prosjecna plata od 733 KM, hmmm pa i ima smisla kad se uzme u obzir omjer od milion obicnih smrtnika koji zaradjuju jos po 200 i 300KM u odnosu na vas sakicu na vlasti koja ima 2,3 i vise hiljada mjesecno. Sram da vas bude, djubrad jedna lopovska.
meni je ovaj brankovic legenda jebe vas u zreo mozak i to profinjeno onako pravo gospodski a vi drkate po tastaturi i kukate kurcu lopate u ruke neradnici nece sa neba spasti covjek je uspio u zivotu a vi glodari dobacite jos koju preko kakvog foruma ili portala ne da vas majka bosna
Brankoviću retardirani stvore j..em ti sve bezobrazno, kako te nije stid!seljačino jedna..!! MARŠ U P...U MATERINU
zajedno smo zavrsili fakultet..dosao iz Visegrada u studentski dom na Bjelavama i ...odmah se prilagodio.. Nije bio los student ali da je znao da izabere sa kim se treba druziti, tu nije imao premca.Privukao se jednom genijalcu iz Trebinja, najboljem studentu generacije, Zlatk Gasi i ovaj ga je vukao cjeli fakultet. U globalu je bio dobar student ali nista posebno. Zadnji put sam ga sreo u Sarajevu 1991 i tada mi je rekao, sada je nasa sansa da se docepamo vlasti, samo treba uci u nacionalne partije. Uopste me nije iznenadilo da je uspio..
idiot i kriminalac, sta drugo reci, ali eto jos uvjek je na vlasti zbog pasivnosti i letargicnosti nas normalnih gradjana! svi mi to komentiramo uz kafu i ne ide dalje od toga