Dušanka Majkić
0
"Treba ukinuti Sud BiH!"
Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TREBA UKINUTI BIH .
Svim Bosancima i Hercegovcima: Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina,ONA sto je Mak odpjevo,ona u kojoj je svak znao nac utociste i komad hljeba,ona kojoj nema na pocetka a ni kraja,ona koja svojim steckama sebe OBASJAVA!D. BiH4EVER!
Sudstvo u Nasoj dragoj Bosni je u velikoj krizi.Mora se priznati da sudovi u posljednjih 10 god.donose politicke a ne na zakonu zasnovane odluke.Ako je covjek 100% u pravu sud donosi kontra odluku.Sudovi moraju biti nezavisni a sudije nesmiju biti clanovi partije,medjutim danas je \"partije postavljaju sudije,javne tuzioce,sefove u policiji i oni moraju slusati stranke i provoditi njihove zahtjeve.Npr Djuvo Almir prikrio sverc oruzja ali on jos idalje sjedi na istoj funkciji.Ja mislim da 99% gradjana zeli sud ,policiju,i tuzilastvo kakvo je bilo u Titovo vrijema,i svi zele istjerati svakog politicara.Bruka i sramota kakve sudske odluke donose sudovi,to nema ni u Africi.Mjenjaj te nesto gospodo.....?
ona je ta koju treba ukinuti:D
ICCT Research International
Sta cekas draga gospodjo,potrudi se da i ti nesto adekvatno odradish,a ne samo donosish neke zakljucke,upravo smo i mi za to,jr to je nametnuto i neefikasno,u potpunosti ! Pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"
A JEST PORUZNA, AL, DOBRO CE DA PUSI !
Treba ukinuti RS nista vise. K.U.R.V.O. C.E.T.N.I.C.K.A.
treba ti kurvo jedan crnjo iz usa da ti gunrnepa ponavljaj jos jos kao sto ponavljas za traktoristom
E pa vidiš ta takva Srbija je samo nešto što je na papiru, ne moram ti spominjati KOSOVO :))) A dvojno državljanstvo podrazumijeva šta???? Koje je to drugo državljanstvo osim tog i takvog srbijanskog :))
Ja osobe i kulture. Nasta spade kuca petrovica. Ukinuti. ovi bi samo da ukidaju,a nista da stvaraj. Jeli i ovo svijet.
Mars u picku materinu Dusmanko!
HEJ VI U RS. NAHRANITE OVU KRMACU. VIDJENA JE NEKI DAN U PRIJEDORU KAKO JEDE SAMA POLA PRASETA, UMAZANA OD SISA DO USIJU.
HEJ VI U RS. NAHRANITE OVU GRMACU. VIDJENA JE NEKI DAN U PRIJEDORU KAKO JEDE SAMA POLA PRASETA, UMAZANA OD SISA DO USIJU.
samo krimanalci mogu traziti da se ukida sud onaj koji je cist pred zakonom i radi po zakonu njemu nebi trebalo da mu smetaju sudovi ali srbima sve smeta a sudovi prevashodno sto je losa poruka i za sroski narod ne samo za muslimane hrvate