Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi iz toga saveza sss veze nemaju,papci glupi! Umjesto da traze izbore 2 mjeseca nakon izbora priej 3godine oni sada nasli se bunit! Suplja stoka koja je instrumenitirana necim ili nekim jer ovo radit sada haman akd neke strane kpocinju pšred izborne to ej samo naredjeno od nekoga! Ako hoce vanredne izbore nek IDU kuci pa neka mami i tati provode ih ili zeni i djeci !
JEDINO RJESENJE je slijedece: - Formiranje VOJNE SILE i rusenje svih struktura NERADNIKA - Formiranje REPUBLIKE BiH i zavodjenje VOJNE DIKTATURE U NAREDNIH PAR GODINA dok se ne \"dodje pameti\" nema nacionalizma i ostalih gluposti - Diktatori odrzavaju ravnopravnost svih naroda i narodnosti - Istjerati SVU postojecu gamad iz VLASTI koja je imala BILO KAKVOG DODIRA u bilo kakvoj STRUKTURI ZAUVIJEK! - Formirati drzavu po mjeri GRADJANINA razbiti nacionaliste do bola - Postepeno formirati NOVU VLAST i iz diktature prelaz napraviti u cistu Republiku - Vojska ostaje sto je garant opstojnosti normalnog zivota dostojnog svakog gradjanina u BiH - Ekonomske strukture staviti u novoformiranu vlast drzave, vojska u sluzbi drzave mirna i garant opstanka SVIH - SVI zadovoljni Posto je ovo samo \"rjesenje\" a nemamo silu koja bi ovo napravila to znaci da smo svi placamo danas gluposti koju nam elita neradnicka provodi, mada je ovo NAJadekvatnije rjesenje za trenutnu situaciju!
@ King-Sa @ Izet @FBI Hallo ba ljudi pa nije ovo Avazova Stranka, ovo je SSSBIH SAVEZ SAMOSTALNIH SINDIKATA!?
Ako je to zbog finansijske krize, jeftinije je, i jednostavnije, da postojeća vlast počne nešto raditi, već da se provode vanredni izbori, koji koštaju državu mnogo novca.
hehehe... treba skrenuti paznju sa rs i njihove opstrukcije elektroprijenosa, dodika.. bas sada kada ih je pritislo... radojncic-pravi udbas..
Tako je Fahro udri. Dosta je bilo ovih sitnih dusa.
Čuj ovog UDBAŠA Radončića...srpski trojanski konj za Bošnjake...