Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kazem nek himna bude neka pjesma od Rammsteina . Urbani srbi i hrvati ne bi trebali da placu radi toga , a Bosancima i treba neka vatrenija tonacija za ratne poklike .
Bježi hilmo ublehašu, stranka ti se raspada a ti palamud|š o himni.
Nemojte bogati opet da frustrirate Majkićku, ona dobije proliv na spominjanje imena države na čijem je čelu ???? Njoj paše samo 10.000 KM mjesečno, bar dva do tri puta mjesečno putovati po svijetu na račun te države, za jednu vožnju vlastitim autom do Banjaluke potoši 350 litara goriva (bar toliko naplati) kao da je Banjaluka na Atlantiku i nikad nije odbila ništa. Ali iz RS-a i mogu doći takvi reprezentativni predstavnici i najviši nosioci vlasti, kao što je ona, Paravac i slični.
Minut cutanja je buduca himna BiH
Nasa drzava ima svoju himnu\'JEDNA SI JEDINA\" i TACKA! Treba trazit referandum o himni i zastavi BiH-e,javno da se svi izjasne! 1-vratit pRAVU zastavu BiH-e sa ljiljanima 2-Himna drzave BiH-e je Jedna si Jedina i tacka! Kome se ne svidja nek se vrati svojoj matici odakle je doso i kolonizir\'o nasu zemlju pradjedova! Bosnohercegovca ima po BiH- i cjelom svjetu i ONI trebaju odlucit koja ce im zastava bit a i himna i tacka! BiH4EVER!
Opet??????????? hahahaha znate li ovaj put kako ce vam se himna zvati ili barem prvu strofu? tako je to sa ovim vjestackim nacijama, ni na nebu ni na zemlji,