Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa možda i treba i formirati novu u kojoj bi bili; Mašić, Hadžić, Ivanišević, Lagumdžija, Imamović i onaj vlasnik GP Butmir. Možda bi se tada investiralo u Alipašino polje, ne bi bilo afere, korupcije, lopovluka i td... E jadna je činjenica da takvi kao ti mogu da razmišljaju a kamo li predlažu tako krupne stvari. Sjedio si u Parlamentu Federacije, uzimao enormnu plaću od ove države i odbio da služiš vojni rok u svojoj vojsci, kao parlamentarac. A taj isti zakon je usvojen dizanjem možda i tvoje ruke. Tada si pokazao svoj karakter, obraz, poštenje, moralni kredibilitet i šta za tebe predstavlja ova država. Da imaš obraza, otišao bi raditi nešto, ako išta umiješ, negdje gdje nikada ne bi bio javno eksponiran. Doduše i tvoj učitelj-mentor, kome su od jedne pristojne stranke dr.Durakovića, ostali još samo takvi kao ti, borce Armije R BiH poistovjetio sa \"onima iz Banjaluke\". SRAMOTA.
Pa nemojte tako ljudi! Hajd eda argumentovano razgovaramo!
Samo ovaj Mašić voli koku pravoooo!!!
Ma SDP-u ce glasaci izglasati nepovjerenje naredne godine....dosta i njih vise...lojalan sam im bio godinama i evo nista ne uspjevaju da urade. Vozdra!
Damir je dijete iz miješanog braka koje je rat provelo u Srbiji. Inače se oficijelno izjašnjava kao Bošnjak, a privatno kao \"Bosanac i Hercegovac\". Inače je bivši stipendist SDA. Sada jedna od mladih uzdanica SDP-a, dovoljno fleksibilan da se uvuče u bulju crvenog diktatora Zloćka Lagumdžije.
S...m se na ovu vladu a s...m i na čelo potrčkala Mašića.
Ko je ovaj Damir Masic? Je\'l pekar, ljekar il apotekar? Masala jest pametan
Joooj Pipo, ti si meni drazi od Deena!!! Bar tri puta... Ma sta tri, pet puta...
treba istjerat kjafire iz vlade, ostavit samo muslime uvest SHERIJAT BIH4EVER!