Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jescemo korenje i koru s drveta ako treba. FREE SRPSKA. POZDRAV IZ EU. Jedva cekam Novu Godinu da dodjem dole ako ne odem u Sladming.
Intzko nazad za domovinu Österreich i dobar rasadnik pa opleti po PARADAJZU I PAPRIKAMA. Nece ovaj nikad iz Bosne se maci, njega i ako razrijese te duznosti on ce sebi naci neku drugu npr kao i onaj Schiling sad je glavni sa Ganicom imaju svoj Univirzitet.
kako to da u austriji se govori njemacki, sto ga niste nazvali austrijski jezik, mislim...da ne povjerujes koja sprdacina sa ovim jezikom na balkanu!!!
nadamo se da ce ti pokloniti sabrana djela Petra Kocica na odlasku, moze prevedeno na njemacki...mislim, ako u austriji govore austrijanski, a u usa americki, al samo kod nas se to nazove drukcije...ko vas ne zna...
hahahahahah...placi Incko placi... proslo je vrijeme terora...