Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slučaj "papak"! ili bolje reći "dva papka" hahaahahha
i još dva na čekanju, kaže sinoć g. Adam Šukalo
znači bit će afera "četri papka"....ovo kao western neki
Nikako da skontam jel ono Željka ili Željko!
Sto se svi trzate. Pa sta zaista mozete ocekivati od MUPa RS koji je sacinjen od ratnih i post-ratnih kriminalaca u sluzbi organizovanog kliminalnog sistema. RS je uvijek bio i ostao udruzeni kriminalni poduhvat. Razlika od prije i sada je sto su prvo pljackali i ubijali nesrbe a sad kad su se njih rijesili presli su na preostali srpski narod. Doduse ove za sada samo pljackaju.
Transparency isto kao i OHR. Stalno "zabrinuti", a nista ne mogu Staljinu.
Ovim policajciima što nas "čuvaju" (jadna nam majka), trebaju duple naočale i slušni aparati, ne vide ono što ćorav vidi i ne čuju što gluh čuje. Nego Željku odmah u pritvor, a i vas sa njom da je čuvate tamo.
I u jeku cijele hajke za sta ne treba biti pametan pa skontati da nista nije ustimano i da se ovo zaista desilo kada se narod u rs vec poceo pitati pa zar smo tolika nedonoscad i glasali smo za one koji nas do gladi dovode(snsd) odjednom je neki bezmozgovic nonsalantno dosao do krsta i srusio ga,i lopta se lagano prebacuje na drugu stranu...krst im je posluzio ne koliko su se nadali pred izbore ali evo i sada ga pokusavaju iskoristiti a o narodu je vise i suvisno govoriti koji god da je,ogranicenost vecu ja mislim ni plemenske zajednice nisu imale u godinama prije nove ere
"_Prvo su izašli i tvrdili da je sve montirano, a kasnije, što se moglo vidjeti iz izjave direktora policije Gojka Vasića," Ma sve su to neistine kojima se oni brane da bi sakrili korupciju. Zar nisu govorili da smo se sami bombardovali i ubijali u ratu??? Zar nisu dovoljne samo Markale? Zar nisu govorili i još uvjek govore da smo protjerali Srbe iz Sarajeva, a oni su bili ti koji su ih istjerivali? Tačno je da se od lažova mora braniti i štititi na sve moguće načine.
Sad već znamo da će vladi rs-a biti cilj približavanje evropskim integracijama. Donji smo sa ovim Željkom...
usplahireni Željko Cvijanović!
Pozdrav Zeljko, uz pjesmu, vecerajte, mene ne cekakte.