Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
j.e.b.e.m i tebe i selimovice FAHRO
Čuj ti naslova..hahah...koji ste vi glupani Sarajevo-x=Dnevni avaz=smeće Oslobođenje=urbano,civilizovano,edukativno...vazda bilo i ostat će
Gospodo iz sarajevo-x-a,nije logično da pitate niti Samiru niti bilo koga iz Gras-a...VLASNIK firme je Kanton,sto znaci za ovakve stvari treba pitati u kantonu jer i da je sve gotovo,a nije potrebno je odobrenje,a firma posluje po direktivi iz Kantona ...glupani!!!
A kakvi su arsini ovih iz grasa predma gradjanima opcine Ilidza govori i to da je samo na ilidzi postavljeno ona kontrola kao na sklijalistima, i nigdje vise. Zasto ??? Ostali imaju pravo na sveracanje jel?? I Ako vec postavljaju to, neka postave na svakoj stanici, ako ne moze neka smisle vec neki nacin. Jer je ono omalovazavanje jednog dijela ljudi.
MA KAKAV TRAMVAJ SA KASNIDOLOM TO TREBA ZABORAVITI .
mora da je iz sandžaka, sta ona zna gdje je kasindolska.
nek si mu se nagovorio
Upravo je u tome fazon, nista drugo!
Sve je do općine \"Ilidža\". Oni su trebali da završe taj projekat kojim je bilo predviđeno da se zatvori nekadašnji pružni prelaz i da se tada napravi tram.stanica. Al\' kriminal vlada općinom. Uposlenici su po čitav dan u GRAND centru preko puta nove zgrade općine, a Načelnika boli neka stvar šta se dešava sa stanovnicima općine. Više ga interesuje kako će njegov vijećnik (kriminalac) izaći na kraj sa dioničarima hotela Ilidža koji traže svoja zakonska prava..
HAHAHHA pa samira draga prosetaj malo i vidi prvo o cemu se radi prije nego sto pocnes lupetati gluposti. ccc...stanica kao i sve ostale tramvajske stanice, odmah tik do puta, ima i pjesacki jedino nema semafora. ali ispustili su reci koji je glavni razlog - otvaranjem ove stanice svi oni koji ne zele platiti kartu veoma lako mogu prosetati 200-300 m i uci u tramvaj bez karte. Samim tim im bezvezna investicija u one rampe na ilidzi nema nikakvog smisla. E to je glavni razlog. cuj autobuska stanica...hahah..jok samira to je za zicaru...
....i meni se cini..
meni se cini da bi gradjani malo da se shveraju
lmao - laughing my ass off rofl - rolling on the floor laughing roflmao - I am retarded
hahahhhahah autobuska na sinama roflmao