Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svakako nas konji voze
bolji je ovaj negoli oni standardni \"novi\" tranbaji.
njiha konjo
Jel\' ovo onaj konj iz Buča Potoka što se hrani iz kontejnera. Kako ga ufatiše??? Sigurno ga je sada preuzela tetka Zilka. Kako su krenuli ovi iz GRAS-a karta će koštati kao fijaker za Vrelo Bosne.
Lijepa i nostalgična sjećanja na prošlo vrijeme kada su konji vukli tramvaje bude strah kod korisnika da GRAS ne nabavi krdo konja umjesto rezervnih dijelova za vozila. Osim toga današnji termini vožnje baš kao da su pravljeni prema vozilima sa konjskom vučom.
i danas je najvise konja pasmine \"soson\" zaposleno u grasu, kako se sve ponavlja.
Sa ovakvim Gras-om Sarajevo ne treba da brine za budućnost- nema je !!!
Mozel nas neko malo pogurat ka buducnosti ili bar zadrazt u sadasnjosti normalnog svijeta? Svi nas vracaju u proslost od GRAS-a do vodovoda, vec mjesecima nocu nemamo vode sad poceli i preko dana iskljucivat!
gledaj sto se gras reklamira pred posupljenje karata, zao mi ovih konja sto vuku ove \"konje\"! :(
http://www.youtube.com/watch?v=kJyfHJz26tk
http://www.youtube.com/watch?v=bTap4j4SyDw
1433, pa tu smo negdje svakako, daleko su evropske integracije
ovo su angažirali onu kobilu iz buča potoka,što je utekla nekom sandži :D
nepotizam!!!opet sandzaklija vuce tramvaj
OHOOO..GRAS OPET NABAVIO NOVI MODEL...xD SANDZAKLIJE SE OPET UVLACE SARAJLIJAMA U GZICU NE BI LI ZADRZALI ASTRONOMSKI VISOKE PLATE
Kako se placaju karte dobro se ikako vozite.O izivljavanju na vozilima Grasa da i ne pricam. Bagro seljacka.
PA I NIJE OVAJ GRAS MNOGO UZNAPREDOVAO ZA 126 GOD. NI DANAS NIJE DALEKO OD OVE KONJSKE VUCE.