Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrijede li kupljene diplome ili ce ih ljudi ponovo morati kupovati da ne kazem ici na nostrifikaciju? :)
Meni ostao bio samo jos jedan ispit cccccccccccc. Sta sad?
ovako je kod nas na svim fakultetima...iz tih skola izlaze kadrovi koji nemaju pojma ni o cemu...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Lakše završiti fakultet nego naprimjer Katolički Školski Centar ili Medresu. xD Ovi fakulteti postali prava tezga...
da nema ovih koje si nabrojao ,ko bi nam tako uspjesno vodio zemlju naprijed ? :)
u KŠC idu svi učenici bez obzira na vjeru, narodnost, u medresu ne, a i to dvoje nije baš za uspoređivati, u kšc se cure ne odvajaju od muških, i ne moraju zavijati i živjeti po stranim (arapskim) običajima...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
svako sele univerzitet imade jojjjjjjjjj
Doslo vrijeme da se udruze oni koji pljuju, i oni koji su popljuvani.
Stono cojek rece jenom... http://dariokristic.wordpress.com/2013/03/12/pismeni-sastav-visoko-obrazovanje-u-mom-kraju/
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora zaraditeodkuce.webs.com
ne krade se od lopova
Nije to slucaj samo sa Brckom, uzduz i porijeko nase zemlje je isto stanje. Diplome se kupuju to je javna tajna, a mene samo strah uhvati od takozvanih specijalista, ljekara koji su dobili diplome uz nadokndu. I zamislite odete takojednom "specijalisti" i on bas odradi "specijalisticki" Neka nam je dragi bog, svi sveci na pomoci.......
Kad će Travnik, Dolac, Vitez i Kiseljak doć na red?? Muka mi je od njih više!
Nisu platili reket
@kalas47 u Njemackoj je takav zakon, ako padnes 3 puta na jednom ispitu, nemas pravo, da zavrsis taj fakultet bilo gdje u Njemackoj.
Zabranjivanje rada ovim nazoviuniverzitetima je najmanja moguća mjera koja se može poduzeti. Šta je sa novcem naivnih studenata (nisu baš svi svjesno išli da kupe diplomu) koji su uložili svoj novac i vrijeme za "studiranje". Trebalo je već odavno uvesti kontrolu na ovom i svim sličnim univerzitetima, ali nije isključeno da su imali podršku u samoj vlasti. Bilo bi interesantno saznati koja su sve poznata imena stekla zvanja na njima.
kod mene pozanikk zavrsio informatiku u travniku diplomiro sa 10. Jaci je bio kod mene diplomski u srednjoj skoli nego kod njega na faxu :D 12 slajdova u pover pintu objasnjavo lik sta je sky drive.
Sta je ovooo, pa hoce li biti ispit sad u nedelju ili nece !!!! haloo studentska
Ako slucajno nekoga zanima posto zivim u bc ,ovdje nije rijec ni o cemu osim o tome da ovaj sds-ovac poljic pare dobio da zatvori ovaj fakult jer bijeljina izgubila silu studenata a brcanski ekonomski pred gasenjem.ovo je cisto majmunisanje,gazda fakult ima advokatski tim iz njemacke,ogulice distrikt dobro ,i to cemo mi platiti poreski obveznici jebeno,prica se oko odsteti od 10 mil samo u jednoj tuzbi,dobice gazda fakult,poljic je pare vec uzeo a narodu brckog velika crnacka....
Vi u Brckom cete platiti za fakultet, a za studente i njihove "diplome" preko kojih ce se zaposliti po opcinama, ministarstvima, itd., cemo svi kolektivno platiti - da ne kazem oglobati.
Ako ce to raditi po njemackom zakonu, gubit ce para i vratit ce diplomu.Univerzitetu su nicali kao gljive poslije kise. Nijedan taj univerzitet nije priznat. Zna se, po kojem pravilu se priznaju fakulteti.
DANAS MI JE PAPAK NAPISO KAZNU U BRCKOM,J*BO IM ZABRANA SVE KLOSARI JEDNI PRASINARSKI !
i onda se zale kako su zavrsili fakultet a nema posla.. pa buraz ko ce te takvog..