Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znate li za pijesmu ...sagradiću mostić preko Bosne...pogledajte na Tubu.A ovo je samo sprovođenje direktive iz glavnog grada svih kurtolika.Neum je inače Surdup,a i katastarski,će poslije restitucije bit ne-kurtolički...ziher!!!
hocemo cist Neum..hocemo cisto more !Hocemo da se kupamo i dalje..
haha, pa eto nema ko dodnisiti odluke nego vi. to je dio bih i tu ce uplovljavati onaj kome drago bosni i hercegovini majmunki
sta ce brod u akvarijumu, tu se drze ribe
JA BIH RADZE ZABRANIO DA BRODOVI ULAZE U DUBROVACKI AQUATORIJ, JER TO JE GOSPE MI POVIJESNO TURISTICKI GRAD A NE LUKA.
dfs
LUKA U NEUMU SUTRA !!!
Umrite nacionalisti da.gd..a vas jadi snašli na svakom koraku
Turci su Turci i njima svaka čast, a vi ste potu.rice, otpad i šljam svojih vjera i naroda
Hajmo na referendum o ovom pitanju. Ja prognoziram da ce 95% ljudi glasovati da se zabrani uplovljavanje svih plovila u Neum. Manite se propagande, nacionalizma i ostalih bljuvitita, ovo je ozbiljno pitanje i nuzna je potpora da se rijesimo zagadjivaca okoline. Neum - imate moj glas u prilog zabrani!
Džaba Demirel jedini išao na sahranu krivoustom Tuđmanu.Škutor iz Neuma ostaje škutor.Veći Hrvat od Hrvata iz Zagreba.
hhahahha @Turci dobar prijedlog hahahah
Znate kaj je u pitanju? Turski brodovi sa turskim zastavam su problem! Morali smo donijeti ovu odluku. Ispričavamo se ostalim iz NATO-a,SAD-a isl!
Ja predlazem da se zabrani ulaz svim brodovima osim turskim...
Pune gaće škutorima iz Neuma od američkih i turskih brodova koji ih podsjećaju u kojoj državi žive a koju mrze iz dna duše.He!He!He!