Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam siguran al mislim da je u Bosni \"ulozeno\" vise od 5 000.000.000 KM za povratak izbjeglica, izgradnju i popravku objekata i infrastrukturu. Pitanje je gdje je ostalo 4 000.000.000 KM nestalo? Ja mislim da je taj novac potrosen u benzinske pumpe, privatne firme, privatne \"smecarske\" firme, kuce po moru i pored jezera, Audi W8, BMW 760 Li, MB SL600, neuspjelo promovisanje talenata djece politicara, jahte, de lux putovanja, otvaranje svajcarskih kontoa itd.
Boze moj..a ko bi si mislio u ExYugoslaviji,da ce biti agresije ali eto bila je...
Tatran - živi dokaz da stočni fond u našoj zemlji još uvijek postoji.
@tatran ma vi ste b u d a l e dok ste bili u savezu sa Srbima, ostvarili ste najveci napredak u svojoj istoriji sad crtate kifle po zidu, da bi jeli...uzivajte, sa nama vise nikad!!!
Tako je ali je bilo Bosnjaka i u C.etnickim Redovima i na najvisim,najistaknutijim mjestima!To je CINJENICA!SS Handzar je nastao nakon Genocida nad Bosnjackim Narodom 1942 godine u Gradicu Foca gdje ste izmisljeni\"srbi\"poklali 10 000 nevinih civila,zene,djece,staraca!Prema vasim srpskim izvorima bilo je samo 1200 vojno sposobnih Bosnjaka sve ostalo su bili civili..kao i u Srebrenici i u desetak mjesta sirom Bosnjacke Bosne i Hercegovine!Srbi..to vam Bosnjacki Narod NIKADA oprostiti nece!Bili smo bez oruzja,goloruki I BILI SMO NEVINI ali danas smo slobodni i zapamtite mene Bosnjaka jako dobro-Vrijeme je,da zaista upoznate ko su Bosnjaci i Bosnjacki Narod-da nam nosite cisto zlato,izvinjavate se,molite-OPROSTA ILI POMIRENJA SA BOSNJACKIM NARODOM VISE-NEMA!NISMO MI NITI SRBI,NISMO MI NI HRVATI-MI SMO BOSNJACI!!
@tatran Tokom WW2 u ustashkoj vojsci zla bilo je oko 30% bosnjaka, pored toga su bosnjaci imali genocidne SS-handzarce, jedna divizija je harala po Bosni a druga je harala po istocnom frontu. Bosnjaci su i te kako bili upetljani u zlocine i ubistva tokom WW2. U Partizanima je bilo dosta vise hrvata nego bosnjaka.
e crni tatrane...kakve ti neboluzo valjas ali nisi ti kriv...tako te uce i vaspitavaju
Zasto je to trebalo!?Bilo je potrebno imitirati Zidove koji se osvjecuju na Palestinskom narodu radi HOLOKAUSTA u Europi,izmisliti svoj Narod i na Biblijskim mitovima izgraditi Izrael!To je PROPALO!Po istom receptu su isli izmisljeni \"srbi\" koji su ideja francuza i engleza iz 1878 godine-Napasti,uzeti zemlju,identitet i kulturu BOSNJACKOG naroda na osnovu srpskih mitova i ugrozenosti-JASENOVCA!Nisu napravili genocid nad Hrvatima koji su imali JASENOVAC nego nad Bosnjacima!Nad jedinim narodom u Europi koji dokazano NEMA nista sa takozvanim \"srbima\" ali ima Zemlju-Bosnu!Treba to razumijeti
pitaj Izetbegovica juniora, on zna zasto mu je tata uradio to sto je uradio...nije valjao savez sa Srbima pa sad sa Republikom Srpskom valja...kao RS je slabija lakse cemo izaci na kraj, ali malo morgen :) mi odosmo svojim putem
Tuzno,koliko unistenih zivota, sto je ovo sve trebalo...
kako sad ovo...zar nije izvrseno etnicko ciscenje? pa taj lazni genocid ili lokalni genocid, jedinstven termin u svijetu lokalni genocid, gdje ima vise prezivjelih nego u b i j e n i h koji je cirkus taj MS pravde...osim ako mu nije bio cilj da se Srbi i Bosnjaci nikad ne izmire...
To je i bio plan srbogenocidne fasisticke vlasadije Turskih k.opiladi srba,na osnovu \"Nacrtanija\"-trecinu Bosnjackog Naroda poklati,trecinu Bosnjackog Naroda raseliti,trecinu Bosnjackog Naroda pokrstiti!Ma gdje god bio,treba vratiti sve i jednog Bosnjaka u Bosnjacku Bosnu i Hercegovinu!To se zove:PRAVDA!