Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo...evo ovako se pozitivno razmislja...oni sto ce doci na Merlina da odu malo se skijaju i zaljube se u ljepote nasih planina...samo tako nastavite...na prave stvari trosite novac, a ne na tamo neke trotoare..koji su se mogli zaliti betonom najobicnijim !!!!
kad stize voda?
Zar su pojedinci konacno shvatili potrebu ovih topova s obzirom da je svake godine losa sezona dugo im je trebalo
BuggsBunny slazem se s tobom,ovaj put imas moju punu podrsku.Zbog takvih kao sto si ti hitno treba otvoriti neki nudisticki centar da i ti uzivo vidis i dodirnes sta dobro da ne balis okolo za guzovima tudjim :)
A sada mi je ustvari jasnije koja je tvoja dijagnoza Edipov sindrom.Uporno pokusavas da se uslepas necijoj majci jer tvoja pokusava da te se rijesi kada je jadnica skontala u sta potrosi DNK.Uvjeren sam da si neki rutonja koji i dalje zivi s roditeljima jer je nesposoban da se odvoji od mamine suknje.Psihoseksualni razvoj otisao ti totalno u pogresnom smjeru :)
Plitak si,to rutav je bila metafora za godine a ne to da li se depiliras ili ne.Znaci sve ostalo je istina samo negiras da si rutav :).Veliki pomak za tebe,dobro je konacno priznajes da imas problem to je primarna stvar za daljnje lijecenje.Imas moju podrsku samo naprijed "Edipe".
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
a sto lazu...
Slika 5 :))))
jedna takodje bitna stvar za vjestacki snijeg, ako ne i bitnija je - voda ! da se vjestackim snijegom pokrije jedna planina trebaju ogromne kolicine vode, kojih nema nijedna nasa planina
naravno da hoce.... isto kao i svake godine do sada
bit ce cjene strasne,skup je zark na planini
Svake godine ista šuplja Pa kako vas nije sramota više
uzalud...ako snijeg ne padne... niš od skijanja...-(