Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste vi svijesni koliko je stepeni u Mostaru. Možete samo predpostavljati. Živa u avlijama u hladu prelazi 45, ne možeš hodati po gradu, sve cipele u katran na ulicama upadaju
Sad ce svi u Mostaru postat Bosnjaci :D
Opet uhode snimaju ljude bez dopuštenja, što svoju ženu ne snimite pa stavite da gledamo?
Cukama je izgleda najbolje.
i danas je u Sarajevu bilo 39 stepeni u 13h
Jao ova s kerovima je najbolja :D
Od danas 28radnih dana plus vikendi ,plaćam j..a na Jadranu. Pozdrav svima iz Trogira.
uzivaj !
http://www.dlsite.com/ecchi-eng/work/=/product_id/RE123429.html
Nije toliko vruće koliko je prižeglo.
Popustila zima.
Gerijatrija izašla u šetnju...pa grom ih ne ubio jesu li ovi stari normalni -_-
juce ovdje u stuttgartu izmjereno 38 u hladu..ko te pita sta haveruu :)
hallo vi s klixa ima nas koji postimo...
Kako neko može da voli ovo? Ne mogu da shvatim al nikako... Od 25 do 30 je sasvim normalno,ali ovo je nenormalno za izdrzati. Nigdje žive duše u gradu, kako je tek ljudima koji rade na otvorenom uh... Samo da zahladni, ne mora kisa past :D
Zar nije neophodno izbjegavati čaj, a ne konzumirati ga? I da nemojte da se žalite na vrijeme nikad, ako je moguće iskoristite ga. :)
Gdje je ova posla sa dijetetom po ovoj vrucini? Mene sa dijetetom neces vidjeti napolju u podne da ne znam kakvu obavezu imam.
To moja Hercegovino! Vruće, žešće, pakleno.