Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živiš preko 400 godina, još se nisi integrirao u društvo. Ni na jedan način nisu doprinijeli državi. I ako rade nešto sve su ilegalne aktivnosti. I ti ima daš stanove. Trebam i ja izaći iz podstanara otvoriti šator, možda mi država da apartman. Aha, hoće qurac, zajebava me boja kože. Da sam malo taminiji možda bih i ja bio ugrožena nacionalna manjina ali ovako bi bio samo neko ko ne zna da se snađe. Rekli bi idi radi i zaradi.
Da se razumijemo, nemam nista protiv roma, ali puna je drzava i ne-roma koji su u katastrofalnim uvjetim za zivot,ali ja ne vidim cesto ovakve akcije usmjerene prema njima. Znajuci stil zivota roma, mislim da bi ovako nesto bilo prioritetnije dati npr. onoj jadnoj zeni od neki dan sto se brine za tesko bolesnog sina i kcer, a zive u katastrofalnim uvjetima..
Ja bi ovo poklanjao samo Romima koji su zaposleni. Svakodnevno prolazim pored nasljea koje je romima dato dzabali, sve u fullu bilo sređeno. Danas je to klasično cigansko naslje. Bez redovnih primanja ovo oni ne mogu da održavaju i uzrokuju stvaranje sanitarnog i sigurnosnog problema.
Moj lijepi Huso, komentar ti je krajnje šovinistički i pun predrasuda. Svašta bih ti mogao reći ali i ovo je dovoljno.
Vodi ih kuci jebli te cigici u guzicu ko su oni da im se dijele stanovi, najveci neradnici
@mariijuana Opusti se malo seljačino primitivna, možeš se neslagati ali prostačiti, vjerovatno ne možeš kod kuće pa ti dobro dođe klix da izbaciš svoje frustracije ali mi je drago da ti je barem malo lakše. Nesvjesno sam ti pomogao. Ako ti zatreba psihička podrška slobodno se javi, možemo i ovako, online.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dodjite u Otes da vidite sta je opstina uradila od tog naselja. Napravili su dvije socijalne zgrade i od takvog lijepog naselja su pretvorili u leglo kriminala. Stalno policija intervenise,otimacine,razbojnistva..... Opuhali su novu zgradu,poskidali hidrante,ogradu,aparate za gasenje pozara.... Jadno i cemerno!
ne mogu da ne prokomentarisem ... da l' ja to na 3 -oj vidim vlagu, matere ti??? -.-
gljivice, gljivice
@jesmo_danas_ludi slazem se ... svaki covjek zasluzuje sansu i ako mu ne mozes pomoci, kloni ga se ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mnogo mi drago zbog ovih ljudi, narocito djece! neka im je uvijek kuca puna nafake!
Vidjet ćete za tri dana na tim kućama neće bit ni prozora ni vrata a garant su već danas bojleri i ostali kućanski aparati rasprodani po buvljacima.
na bazi čega živ bio temeljiš svoju tvrdnju, prve kuce na Gorici sam radio sa općinom i sve je u redu kako vidim još od 2004.