Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma on je pokazao srbima i hrvatima da ovo nijenikakav Teheran a da smo mi jedan normalan narod koji je spreman pruziti ruku svima zato ga poslusajte i vratite se u normalu. Moze se ovdje lijepo zajedno zivjeti vjeruj te!!!
Njemačka je nastala 1871. od pokrajina (Bismarck, prvi reich). Onda Nijemci nisu Nijemci, nego protestantski Prusi. Ne znam po čemu su to Hrvati različiti od ostalih euro nacija. Sam Frano Jukić je pokušavao još prije AU, još 1841., a nije uspio zbog muslimana. Za zakašnjelom nacionalnom sviješću problem imaju Bošnjaci zbog turskog okupacijskog faktora.
hahah rekose neki sa dankesen dojcland hahahah.koji licemjeri
E moj Franjo, ako vam je Papa bio potreban da to skontate, evo ti konopac od mene, idi se objesi
Upravo tako gospodine Topicu, svi smo JEDNO u svim nasim razlicitostima.
Covjek ko svaki covjek ali kad ga pocnu svecem zvati onda seru puno sa tim tesko im se na onom svijetu
Trazim curu koja bi me voljela upoznati i mozda, ako Bog da, dodje kod mene u Austriju. Ali sami ljubav i iskrena ljubav je bitna. 190 cm, crn, jak. 95 kg. Samo iskrene djevojke molim! :) Navalite :)
E, da, imam 33 god.... :)
E, da, imam 33 god.... :)
E oticu sutra u ljubuski i naruciti kahvu pa da vidim ja taj mir s vama!
Tako je Francisko reci ovima nedokazanima da su to sve Srbi ali sa drugim verama
vatikan priznao bosnu,a njegov sljedbenik bi da je dijeli..on porucuje mir i suzivot, a tzv. sljedbenik bi treci entitet, samo da on tu zivi..danas biskup franjo komarica prica kako mu srbi rekli da nema sanse da se hrvati vrate u banja luku..da ne nabrajam vise, poruka je slusajte katolici svog poglavara, nadam se da cete naci svoju srecu u bosni i hercegovini ziveci među drugim narodima gdje ste vijekovima zivjeli..
padre padre svi smo za te
Ma da je nama Papa pokazao kako je sa onog skromnog Forda prešao na ovog Mercedesa. Ja bih rado po istom tom tajnom receptu da predjem sa Golfa II na nešto skromnije :))))