BiH
1

Tony Cetinski: Imovina mojih roditelja je rezultat godina mukotrpnog rada

Klix.ba
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pjevač Tony Cetinsky se oglasio na Facebooku, nakon vijesti o tome da su njegovi roditelji, Mirko i Vinka Cetinski uhapšeni zbog sumnji da su uz pomoć dvojice službenika riječke Porezne uprave pokušali lažirati porezne prijave.

Nekad poznati pjevač Mirko Cetinski i njegova supruga Vinka, bivša zamjenica ministra turizma, danas su opet uhapšeni i sutra bi trebali biti predati zatvorskom nadzorniku u Rijeci, a s njima su uhapšena i dvojica riječkih poreznika koja su im, navodno, pomagala, javila je Hrvatska radiotelevizija pozivajući se na pisanje medija.

Povodom pisanja medija, na svom se Facebook pageu oglasio i sam Tony Cetinski, napisavši:

"Nakon više od tri godine svakodnevnog i mukotrpnog istraživanja, nemaju nikakvih dokaza, pa sada očajnicki ponovo sumnjaju. Bit je da treba opravdati sav utrošen državni novac za potrebe istraga, a nema se dokaza. Ovo što se događa samo pokazuje da su moji roditelji u istrazi uspješno dokazali porijeklo svoje imovine koja je stječena i argumentirana kroz godine uspješnog rada. Sa tim se onima u istrazi naravno teško pomiriti, pa se sada vještačenje na ovaj način misli poništiti. Nažalost, živimo u korumpiranom društvu u kojem vladaju pirane i unaprijed se osuđuju ljudi bez ikakvih dokaza", naveo je Cetinski.

To sve, dodao je, samo govori koliki je utjecaj Končara i njegovog odvjetničkog tima u ovoj istrazi i to me neopisivo i beskrajno plaši.

"Žele mijenjati činjenice svojim novcem i utjecajem, a u međuvremenu uništavaju zdravlje i reputaciju mojih roditelja i kompletne obitelji od čega se nikada neće oporaviti. Ne mrzim ni Končara, Nobila, a ni Cariča, kao što ih se nimalo ne bojim, kao ni ostale guzoljupce udbaškog bloka. Čistog obraza mogu reći: 'Svakome po zasluzi'. Ostaje mi da se molim i vjerujem u istinu i pravednost sudstva. Hmmmm, možda sam naivan, ali vjerujem. Hvala svima na podršci u ovim najtežim trenucima za mene i moju obitelj'', napisao je Cetinski.