Bagerom došli do Mandinog sela
0
Tomislavgrad: Spašena bolesna sedmomjesečna beba
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta bi bilo da nije mercedesa :) zar nisu mogli koristti motorne sanke
Ja sam iz TG. ovdje je uzasno, posto nam je seljak na vlasti sva se sela ciste a grad je i dalje neprohodan.jedva da se i ocistila i glavna ulica.a ovdje ima smetova i do 2 metra pa i vise.umjesto da komunalci ciste on na radiju daje svoj privatni br. da ga se zove ako nesto zagusti.opravdanje mu je da je smrzlo gorivo u vozilima komunalaca.kod mene je auto staro skoro 25 godina i opet upali.ova vijest nebi bila objavljena da nije i nacelnik iz tog sela.grad cisti mali bager(ja mislim cak da je i privatni) dok on cisti sela.a sto je najgore sa snijegom se nema gdje.gdje god se \"odnese\" smeta.
sve ok svaka cast ali nije u mandinu selu nego na eminovu selu.pozz
@niki najglavnije je da je dijete spaseno... a sto se tice mercedesa vidis da je to cudo od auta prolazi gdje i bagger nemoze. zivio mercedes.
Zar jos ima dobrih ljudi, svaka im cast, ovako treba da se svi ujedinimo za dobrobit nase zajednice jer ZAJEDNO SMO JACI!
Dobri ljudi u vremenu zla
odj..ebi de.bbilu a svaka cast ljudima , nek se zna da nas ima i dobrih
Svaka vam čast
Cuj dosao sa mercedesom,suvisna informacija,nek se zna da on ima mercedes