Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemaju ama bas nikakvih dokaza. ne znam sta su ocekivali. lloyd ti si govno balavo. epska pjesma, ti si posebna vrsta umobolnika, aferim care =D ko da si kod dr rase ucio zanat?
Nece me iznenaditi kad uskoro u ovom sudu osvanu slike Mladica i Karadzica u sudijskim kabinetima. Ovaj sud je totalno cetniziran, spor, cinican, bezobrazan, antibosnjacki, neefikasan i zastupa onu srpsku budalastinu o \"civilnom ratu\".
Nurija za 200 maraka se može to odratiti mimo Suda, eto samo da znaš.
OSLOBODJENJE SREBRENICE II DEO Zaplakalo 8 tisuc bula, Toga dana jedanestog jula, Zakukale turske udovice, I pokrile zarom svoje lice. Na konje ih Ratko natovari, I turskom ih vodji isporuci, turskom vodji Ali Izet Begu, Put turskoga grada Sarajeva, Da ih Ali u haremu jebava. Al tu Rale poso ne zavrsi, Srpski jarbol Ratko postavio, I srpsko je kolo zaigrao, Uz vino i zito proslavio, Slobodna je nasa srpska zemlja, Slobodna je srpska Srebrenica, Osvetismo Milosa i Djurdja, I Lazara casnog oca naseg, Neka znade svaki Srbin casni, Nek ne skida smijeh sa svog lica, Slobodna je nasa srpska zemlja, Slobodna je srpska Srebrenica.
OSLOBODJENJE SREBRENICE I DEO Jali Boze cuda velikoga, Sta to sjeva u Podrinju srpskom, Jali grmi jal se zemlja trese, Jal udara Drina u obalje. Niti grmi nit se zemlja trese, nit udara Drina u obalje, vec pucaju na Guberu topovi, Senluk cini generalu Ratko, Turke tjera i smije se slatko. Kad je srpska puska zapucala, turska raja u bjeg udarila, U sume se lojavci sakrise, Misje rupe Turci zauzese. cice, vriste i Alaha zovu. Ali s Ratkom nije zbijat sale, Poterao Ratko vojsku srpsku, Procesljali i sume i sela, Turske gnjide Rale pronasao, I na cistac gnjide istjerao, Kako ih je u krug satjerao, Osam tisuc glava posjekao.