Zločince izvesti pred lice pravde
0
Tolbert: EU mora da zaštiti Sud BiH
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Mislis li ti STVARNO da ce vam \"svjetska zajednica\" ikad dozvoliti da imate vlastitu drzavu nakon sto je od suda koji je ta ista zajednica imenovala, dakle suda u den Haagu, proces stvaranja entitela proglasen genocidom i to i sluzbeno potvrdjeno? Pa radujte se sto imate i entitet, tvorevine nastale genocidom ne dobijaju ni toliko. P.S. ne moramo se svadjati da li je bio genocid: fakt je da je haski sud potvrdio da je bio genocid (genocid po definiciji ne pocinjava pojedinac vec skupina kao sto je npr. jedan narod/nacija i slicno. Dakle, prije nego nesto kazes: shuti.
24 posto je vječna kategorija. Ostalo vam je najbolje zaboraviti što prije.
Hvala Bogu kada je makar neko uvidio da sada oni koji su ratom pokušavali uništiti Bosnu i Hercegovinu, to pokušavaju u miru na razne načine uz pomoć svojih mentora pomućenog uma. BOSNA I HERCEGOVINA su vječna kategorija
@ampak pa ko vam je kriv kad su skoro svi ratni zlocinci iz tog perioda srbi? Treba li sad i nevinima sudit da bi omjer bio \"fer\"? LOL Znas sta me najvise zadovoljava? Sto u biti danas cijeli svijet na spomen srba, ili serben, kako vas svabe ovdje zovu, reaguje u najboljem slucaju sa mimikom. Ne postoji ni jedan narod, cak ni njemci koji su holokaust pocini, o kojem svijet DANAS ima gore misljenje. Prestici njemce, koji su doduse danas ok, ali eto imaju takvu proslost, nije mala stvar - u tome ste najbolji - priznajem. Zivjeli!
Naravno. Odmah početi s reketašima iz Stranke za kumove, rodbinu i prijatelje te sa atentatorima i pljačkašima Lojanovićima. Ne znam šta se čeka kad je sve jasno ko dan i može se fino vlastitim ušima čuti na YT.
Je li zato 20 godina treba da ispita slucaj dobrovoljacke, klanja Srba po Hrasnici a niko nije odgovoran za zlocina u Kazanima , Dvoru na Uni, Bosanskom Grahovu.....itd Na primjeru ovog sudije moze se vidjeti politicka korupcija u sudstvu koja se ne razlikuje od evropske korupcije..Barem smo po ovome vec u evropi
Nije Ćastim, ljakane, već Častim.
Da zaštiti SUD BiH? Auu. Ti će da mi kažeš.
Mislim da je NATO i Evropa tek sada krenula sa realnom politikom na Balkanu, a to je....... ciscenje vlaha BAGERIMA.