Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedini borac u Bosni i odlucan, sa jasnim stavom.!
tacno, sta je ovaj glavonja dobro uradio osim sto ima talenta da plasi narod 20 godina nakon rata cetnicima i tako ubire pare
Bogami ti si sa dvije krivične prijave U OFANZIVI, u oba entiteta !! :) A strateška odrednica i to ekskluzivnoi bošnjačka je poznata: NEPROCESUIRANJE :)) ČAk je jučer Bakir i otvoreno iznio kao TEMELJNU PLATFORMU ZA OKUPLJANJE VLASTI. Inače oko čega bi se drugog mogli okupit ON, Dragan, Mile i mali FAhro ??? :))))))
Duboko poštujem ovog čovjeka.Čovjek živi u Banja Luci i na "prvoj je crti bojišnice" za prava Bosanaca i Hercegovaca koji žive u RS.
Vrati se korijenima hriscanstva, nece ti niko pripisivati terorizam, vrlo jednostavno.
Četništvo je velika sramota Srba i ona se ne može obrisati gumicom! Cetnici I Ustase su pobili milione na ovim prostorima, posle 2 svjetskog rata Cetnici su daleko najveci teroristi I ubice u Evropi a RS I Srbija su im dali legitimitet I rehbilitovali njihovu politiku mrznje I krvi. Znamo sta posle toga slijedi u historijskim ciklusima u zadnjih 300 godina. SPC u ime pravoslavlja je ucinila vise zlocina nego sto Islam moze u svom cijelom postojanju. Takode katolicka crkva jos u vrijeme Kraljevine Bosne I hereze je nasrtala na Bosnjake mada su u 2 svj. ratu u jednom dijelu davali podrsku Ustasama nad pokoljima Srba, Roma I Bosnjaka........., mislim da Islam nikad nije niti ce biti ozbiljna prijetnja....zna se odakle ona dolazi.
E čuj, to ti kad kažem - mora da je istina. Sve si prokockao i sad lutaš po mraku, a nigdje kraja tunelu...
Cetnici I Ustase su pobili milione na ovim prostorima, posle 2 svjetskog rata Cetnici su daleko najveci teroristi I ubice u Evropi a RS I Srbija su im dali legitimitet I rehbilitovali njihovu politiku mrznje I krvi. Znamo sta posle toga slijedi u historijskim ciklusima u zadnjih 300 godina. SPC u ime pravoslavlja je ucinila vise zlocina nego sto Islam moze u svom cijelom postojanju. Takode katolicka crkva jos u vrijeme Kraljevine Bosne I hereze je nasrtala na Bosnjake mada su u 2 svj. ratu u jednom dijelu davali podrsku Ustasama nad pokoljima Srba, Roma I Bosnjaka........., mislim da Islam nikad nije niti ce biti ozbiljna prijetnja....zna se odakle ona dolazi.
Bosanski Muslimani se ograđuju od izjava Alijnih sljedbenika Utopije.
Defanziva, ofanziva, borba, tamo-vamo - 70% mladih hoće iz zemlje jebala vas defanziva i ofanziva sve odreda... U PAKŠU...
moj babo kaže da je prije rata kod tokića kupavao paprike
Sejfo je u fazi kad ne zna jel' doš'o ili je poš'o.
hahahaha koji papak tito dragi em lijepi
Prop'o Toka k'o kauč.
E ovaj se izgleda konacno transformiso u Sotonu