Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje Bono Vox i njegov koncert pod bombardovanjem u sred rata u Sarajevu.
@gooUser kakvo bombardovanje '97-e jadan ne bio
Gdje "je"?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Orhan Pamuk, turski savremeni pisac i nobelovac, je 2018. godine trebao dobiti ovo prestižno priznanje. Borac za ljudska prava na kraju nije postao počasni građanin bh. glavnog grada, a kao razlog se tada navodilo to da Pamuk nije dao doprinos razvoju Sarajeva. Međutim, opozicioni vjećnici tvrdili su da iza svega toga stoji politika, prije svega ona iz Ankare. Sve je jasno, nagrada je besmislena
@Vijesti Trebao je od nobelove nagrade uplatu preusmjerit na racun Kantona Sarajevo odnosno Kantona koji trosi vise nego svi ostali Kantoni.
@Vijesti cuj besmislena, a sultan urgirao iz ankare da se ne dodijeli... ovdje je jedino tvoj zakljucak besmislen
https://youtu.be/v6BCkpL5sxk
Pravda za Bandića
Cirkus KOLORADO
Hoce li onaj Tunljan sto voli ikone postat pocasni čovjek?
Manchini zato što je kupio Džeku. Guta od tih novaca je završila u BiH u kontraverznim privatizacijama.
imaju li oni nekakav kriterij ili ovo onako odokativno
Mislim da bi ovo priznaje trebala da dobije i Anđelina Đoli, ne znam kako do sad nije dobila. Naručito jer uporno ukazuje na probleme silovanih žena u ratu. A to joj ne treba u životu.
Cinjenica je da su problemi u dodjeli nastali za mandata aktuelnog gradonacelnika ....Frajer je unistio sve vrijednosti grada.Vrhunac je dodjela 6.aprilske Braci gumenoj glavusi.
Titule su lakrdija kad se vidi kome su sve urucivane.
HoceL Bakir dobit nagradu Sevap je i Hajr a kazu Nobel se vec raspituje za mir amanet od babe!!!
Mislis da bi ti Radovan Dabic bolji ostavio,il ne bi bio tu gdje jesi il si njegov...
Nema nigdje Pede! 🤣🤣
E cuj Inzko dobio nagradu. Lik najveci krpelj kojeg je ovaj grad i drzava imala. Samo sisa pare a nista ne radi. Eto fol se sad ko probudio.. piff..
Milan Bandic bio samo mjesec pocasni gradanin!! Od februrara do marta 2014,nakon sto mu je oduzeta zbog UZP 'ovski izjava u i trecim entitetom