Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Njemačka!!!,Hvala Austrija!!!!! Austrijo VOLIM TE!!!!
Nasi ocekuju pomoc do Turaka,do Srbi do Rusa.Opet druga prica,hvala svima koji su pomogli!
Dali su i Turci, medjutim opet se pokazuje jedno, Njemci, Austrijanci i Hrvatska su uvijek tu kad treba pomoci. Isto tako, razlika izmedju Amerike i Rusije, Amerika salje pomoc za cijelu BiH, Rusija samo u Bluku. Razlika izmedju globalne sile i europskog nasilnika.
Da, dijasporu sam zaboravio. Njih ne treba ni pozivati da pomognu. Oni to sami rade. Bravo dijasporo.
Hvala svima samo sjesti i plakati, pa kad pomislis da nema gore, propast u drzavi zadesi nas i ovo, al ajd makar ce nas svijet opet pogledat nakon ovog. Samo se nadam da nece bit profitera i iz ovoga.
...evo i Nijemaca... - jos ne procitah da su "Turci" "stigli" ...a kad ikad mi neko napisao ovdje da su Turci "krenuli" :-D
- Turkofili gdje dokaz turske "ljubavi" u djelu? :-D
Ma Turska se pozabavila svojim belajima, Sirija/protesti protiv Erdogana, nemaju oni vremena za nekadašnje kolonije :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vijeće ministara nije ni održalo sjednicu da se proglasi vanredno stanje jer se unaprijed zna da iz RS-a neće podržat pa sad ove Švabe trebaju tjerat ove iz kafića da mrdnu prknom u Bijeljini. Fuj.
Nece Dodik da proglasi vanredno stanje jer proglasavanjem njega, mora platiti nastalu stetu. Zato Dodik nece da proglasi vanredno stanje. Ali svejedno, glasati ce Srbi opet za njega.