Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislimda bi bilo posteno, da oni koju su rusili sadai opravljaju i grade. dakle trazite od vlade rs da izdvoji sredstva za obnovu dzamije. njemacka i danas odplacuje ratnu ostetu jos iz drugog svjetskog rata, pa tako i rs
zasto je ferhadija tako posebna? ukoliko neko odgovori ,molim bez linkova:)
Ovo je i spomenik kulture nulte kategorije.
Ko je srušio, taj treba da plati sve reparacije.
Apsolutno!
da nam ne daju pomoc mi nebi uspjeli obnoviti ni lokalni put,jkako smo nazadni
1.144 dzamija bilo a sad ih tolko ima samo u Sarajevu
nisam neki vijernik ali cifre su facinantne!!!! tokom agresije na BiH sušeno je 614 džamija, te 218 mesdžida, 69 mekteba, četiri tekije, 37 turbeta i 405 drugih vakufskih objekata. Vojska Republike Srpske (VRS) potpomognuta iz Srbije srušila je 534 džamije, a Hrvatsko vijeće obrane (HVO) još njih 80. Uništeno je ili oštećeno više od 80 posto od 1.144 džamija koliko ih je prije agresije bilo na prostoru BiH.
jesi nešto bolje očekivao? i kažu ne treba kriviti narod. pa nisu dva čovjeka mogla ovo uraditi
jesil to nesto ljut na mene ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)