Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
alaj i ovi iz ove A-SDA serendaju...
ma ljigavac ziku mu samo face..... treba ga skinutiii odmaa pa nek ide tamo u svoju republiku sumsku gdje mu je i dodik i snjim nek zivi .... sikterrr tihi
Baš će nas ovi fundamentalisti ujediniti....
Rahmetli Alija je morao potpisati jer je bilo pod velikim pritiskom uzmi ili ostavi.Vac tad nebi bila BiH. Genocidna republik je nastala dejtonskim sporazumom . Taj sporazum nije verifikovan ni u parlamenu BiH ni na referendumu BiH,prema tome on nema nikakvo pravno utemeljenje ni pravosnaznost. Veliko je pitanje zasto niko nece da obori ovaj sporazum kod medjunarodnog suda pravde. Drugim rijecima on odgovara ovim BiH strankama. Zato nije ni najmanje kriv rahmetlija nego njegovi nasljednici, koji kao Tihi najveci jaran Dodika.
Podrzajem izjave A-SDA. Samo odkako je Tihi na celu ova stranka SDA nije stranka bosnjaka,jer je to stranka u koaliciji sa Dodikom. Svaki laik vidi umjesanost Tihog u ovaj slucaj.Tihi brani Gregorijana a on je uovoj semi da se bosnje ne prisjete.Ujedno pored spijuna Tihog koji radi za SAD,prisjetitese pocasti Tihog u SAD za vrijeme Busha i javnih pohvala od SAD\'a.U isto vrijeme Tihi pomaze Dodu da ode OHR. Tihi=Babo Abdic=Dodo=Bus=Gregorije. Zar se zaboravilo da je SAD i SDA (glasovi bili presudni u RS) srusi bivsi premijer i dovede Dodik za premijera.
Da ! Stvarno, niko neće ukinuti R.S. koju je aminovao i otac nacije Alija I. Najmanje oni koji se busaju u grudi junačke i koji drže tapiju na naslijeđe istog rahmetlije.
A - stranke i *ovana, baš se preseravaju. Jok, eto Alija je budućnosti - pa umro čo\'jek, ja šta je nego prošlost! A o ukidanju RS-a, možemo samo maštati i sanjati da će se desiti - bez puške; a da ja ponovo ratujem i budem ranjavan te da mi ginu bližnji dok Čengić, Latić i slični se bogate, a kuraže nas iz prvih redova IZA linije hodže i imami - neće moći više bogami. LICEMJERJE je oznaka Njiha!
Sarajevo x-com udruzeno u zlocinacku organizaciju Milorada Dodika uglavnom brise komentare koji mogu stetiti njemu
Podrzvam otcjepljenje RS i pripajanje Sarajeva RS-u kako bi Sarajevo x - com bili svoji na svome
@ Sarajevo x-com = Ravnogorski pokret
Kriminalci, ratni profiteri i ostali otpad okupljeni oko provjerenih saradnika UDBE F.R. zvani \"Sćepo\", M.C. zvani \"Car\" pokusavaju podmetanjem i bezuspjesnim spinovanjem onemoguciti zavrsetak istraga o pocinjenom (organizovanom) kriminalu. I ovog puta treba iskazati i dati punu podrsku hrabrim novinarima, antikorupcionom odjelu OHR-a, policijsko - pravosudnim organima BIH sprovodjenju zakona i zvodjenju osumnjicenih pred lice pravde.
@Sarajevo X-com Zasto brisete moje komentare
pa je*o majku, ovdje se vise ne zna ni ko pije ni ko placa... HDZ vs HDZ, SDA vs SDA, SDS vs SNS itd... ovo je otvorena borba mafijasa za vlast!
Da,samo sam na trenutak zaboravio,da je jedan od osnivaca ili bar jedan od glavnih pokretaca A-SDA stranke Hasan Cengic. Tako,da mi je,iz tog razloga,gore navedeno saopstenje iz ove stranke,veoma smijesno.Jedino ko razbija \"jedinstvo\" bosnjackog naroda,su upravo oni koji su navedeni u spornoj shemi. Kada im nije potreban narod, a to je obicno kada kradu taj isti narod,onda se bosnjaci dijele na podobne i one koji nisu podobni (u ovaj dio spada preko 90% Bosnjaka).I kao sada, oni se (podobni) zele prikazati kao zastitnicima Bosnjaka.Veoma smijesno!Volio bih,da se jednog dana probudim, i da vidim sve ove \"zastitnike\" u zatvorima. Odavno smo mi oslabljeni. Dovoljno je proviriti u novcanike vecine Bosnjaka i tamo je dokaz koliko su Bosnjaci oslabljeni. Samo, volio bih vidjeti, njihove novcanike (racune,nekretnine...). Sumnjam da su prazni. Kako?Kako jedni nemaju, a drugi imaju? Ili smo svi Bosnjaci ili nismo?Izgleda, da to nismo, jer ima malo \"boljih\" i \"vecih\" Bosnjaka.
vrijeme penzija, prepusti pametnim od sebe.