Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok je bosnjackih politicara srbi i hrvati ne trebaju da strahuju da ce BiH opstati.
Druze Tihicu, ja slucajni prolaznik ministar zlaja, zatim moja SDP i Radojicina SBB podrzavamo sve sto drugovi iz RS poduzmu i urade, ne znam kako vama patriotama vise nije jasno, da je nas antibosanski blok na celu sa SDP i SBB jaci nego vas patriotski, i budite svjesni da cemo mi iz SDP i SBB sve uciniti da ukinemo drzavu BiH, to vam ja slucajni prolaznik ministar Zlaja sa ministrom Radojem Fahrom Radojicom porucujem.
Komentari su vam super, neka RS radi sta hoce, neka se proglasavaju drzavom neka ne priznaju glavni grad BiH i da se vise ne nabraja. U pravu ste svaka cast neka im njihov maticni broj samo zato sto je Sulejman trazio ocjenu ustavnosti dok drugi ne smiju da pisnu Dodiku i njegovoj politickoj eliti. Bravo narode SDA je kriva sto su oni takvi a ostale politicke partije su za BiH i SBB i SDP a pogotovo HDZ njihovi partneri u razvaljivanju sve sto se zove Bosna i Hercegovina.
SDA JE KRIVA ZA SVE!!! u svim porama su drustva i sve zivo namjestaju!!!! SVE TO TREBA POBIT! GOVNA SMRDLJIVA
I tvoj komentar je glup. Dok se dijete ne registruje kao da i ne postoji. Jel ti covjek rece neki dan da mu je djete tri mjeseca staro a da jos nema jmb.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve se svodi na to ko ce dobit veci dio kolaca od MMF-a, cija stranka ce imat vise ministara ili zastupnika, ko je u interesu koga a ko nije... a mi samo sutimo i pustamo ovog gargamela i njemu slicne da se vozaju u autima od 300.000KM, imaju po 10 nekretnina itd itd, a sve to od para koje mi dajemo na poreze, od smanjenih plata gradjanima, od nezaposlenih, od povecanja cijena i ko zna jos kakvih talova MAFIJE KAPITALISTICKE!!!!!! a mi samo sutimo i nadamo se cudu!!!!! NEMA CUDA TREBAJU MUDA, NA ULICE I POBIT GOVNA STA MOZE 50.000 policajaca masi od 200.000 ljudi??? NISTA MOGU SE SAMO RAZBJEZAT KO MISEVI!!!!!!!! NEKA OVAKO NAM I TREBA KAD SMO OVCE!!!!!
Tihiću prestani palamuditi
sve se krije iza recenica "nije u interesu drzave","nije u interesu bosnjaka/srba/hrvata","nije u interesu federacije/rs-a","nije u interesu gradjana" itd itd...... do kad vise bijednici jedni najveci na svijetu!!!!! SVE JE U TOME " NIJE U INTERESU VASEG DJEPA " MAJKU LI VAM ODVRATNU!!!!!!! SVI STE ISTI ALIIIIIIII SVIIIIIIIIIIII GOVNA ONA KAPITALISTICKA!!!! DAJTE LJUDI DA DIGNEMO REVOLUCIJU I SMAKNEMO OVA GOVNA!!!! NE TREBA NAMA NI EU NI NIKO!!!!!!
Sulejmane, građani od tebe traže da se makneš iz politike i da ne uništavaš više ovu državu ako je ikako moguće!
Aaa šta ćemo sa štetom za BiH nanesenom od strane SDA????