Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nemojte zuriti... nemojte se forsirati... ovo je jasan pokazatelj kako funkcionise ova nakaradna drzava. bilo vlasti ili ne isti klinac. ionako ne rade nista osim sto trose pare. jbn pijavice.
Gospodine Tinki-Vinki sta ce biti i kada uspostavite tu vlast?? NISTA samo ce te vise krasti, Mafijooooooo!!!!!!!!!!!!!!!! (ako je ostalo sta da se ukrade ste ste pokrali)
Zvjezda tjera mjesecaaaaa, za goru ga ..........
Jedan od najjacih politicara u BiH!!! Zivio ti nama jos hiljadu godina kao i SDA!!! :)))))
NE GLASAJ VISE
MA NE ZURI SE TIJOMIRE. CEMU. DAJ PRODUZITE SI ODMOR DO SEPTEMBRA, NADJITE SE NA CEVAPIMA U OKTORBRU I ONDA U IDUCU GODINU. A NAROD OVCE...i u fBiH i u rS. PA TRPE. SAMO SE DALJE BOGATITE.
I suti i suti, i suti i trpi .... I nikad vise ne glasati jer isto ti se pise
E moj Sulejmene blago drzavi i narodu sa vasim dogovorima. Pa crni kukvce sve sto ste dosad potpisali je na stetu drzave i naroda i tako ce biti i sada. Vi ste jedan jad ako pristanete kako hoce Covic i Dodik. Kakav popis jado jadni?, koliko si vratio povratnika koji sada zive stalno u RS. Nikada mi necemo imati drzavu dok svi oni zajedno sa tobom isticu simbole druge drzave a traze udjel u drzavi koju ne priznaju. Da je kako valja nikakvog dogovora nebi trebalo niti smjelo biti dok svako ne ode svojoj kuci. Drugo sta ces sa srbima iz Hrvatske, o tome sutite i varate i dalje i Boga i narod. Neka vas stignu kletve svih onih kojima nedozvoljavate zivot dostojanstven covjeka, saradjujete i sa naj vecim fasistima 21. stoljeca, a na kraju ste za sve debelo placeni.
Dosta Vise Daytona, Dosta Vise Bosnjacke/Srpske/Hrvatske politike. Vracamo RBIH!!! Svaki potpis vraca RBIH! http://www.republikabih.net/?i=15
Vole te tvoji eroji iz Aga!
E tijomire
od koliko do koliko je otvoren muzej rahmetlije izetbegovica u kojem se mozebit mogu vidjeti obecane zlatne kasike
Imaš pravo ta grupacija ne može da ima normalnu državu niti može da vodi normalan život bilo gdje na planeti.
@dosta.ba: Kao što je nekad davno Thomas Jefferson napisao: Čovjek traži sreću, ali ne mora da znaćči da je uvijek i nađe. Može se kazati da bi trebalo ovu bandu pohvatat i rastjerat, ali ne zači da će se u tome i uspjeti. Jednostavno ne ide. Zašto ne ide? Zato jer je narod nekvalitetan. Hoće da ovako žive i nesposobni su da sebi organizuju državu i normalan život. Mi biše nemamo nikakvih šansi. Gotovo je, banda je pobjedila...
Rjesenje je samo ukidanje entiteta
Najbolje bi bilo kad bi mi svi ovu bagru izbacili sa vlasti i doveli ljude koji ce se posteno baviti pitanjem konacne podjele BiH. OVAKO VISE NE IDE
Ma tko je još vidio normalnu državu u kojoj živi veći broj muslimana.