Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast tihi ovo je jedini ispravni politicki i pravni potez umjesto harisovog i zlajinog ubleharenja. tihi je jedini istinski politicar u bih sada je preveslao mileta za ahetovica i odmah mu suknuo u ustavnom sudu sa entitetskim glasanjem. svaka cast. hare samo prica tipa necu a mogao je do sada 100 puta i 100% uputiti ovakvu peticiju ustavnom sudu ni onaj njegov arnaute pravni savjetnik ne reagira.
Tihomire ne mozes vodit interese Bosnjaka federacije i ugrozavat integritet federacije. Ti si porijeklom i rodjenjem iz samca a to je u RS-u. Mozes samo zastupat manjinu muslimana iz RS-a. I jos nesto , vi muslimani iz RSa , ostajte svoji na svom. Bosnjaci federacije zbog vas ne zele nove sukobe i ne zele raspad Federacije da bi vi dobili jedno vise mjesto u parlamentu RS-a. Jednom smo zbog muslimana Bijeljine usli u rat i nikad vise. manjina ste i prihvatite sudbinu ili se sukobite sa srbima sami a ne uplicite Federaciju u svoje interne probleme. stanje kakvo jeste ne moze biti politicki bolje. A ako zelite zaposlenost morate zatvoriti granice i podrzat BIH proizvodnju, BIH tehnologiju i iznad svega interese svoje a ne interese srbije i hrvatske i slovenije.
hocemo da budemo SVOJI NA SVOME.
a ovaj su.pak Tihomir treba jos muslimana cetalja iz RS-a kako bi ostvario planove Dodika i Covica.
je.bem te usta moderatorkoooooo
tihicu u proslosti si napravio krivu drinu, koja se neispravlja. Sve sto je najteze ti si. Neracunajte na tihica on nacinijo lijepu propast. Zbogom
@cuj USTAV 19... slazem se sto si napis\'o u svakom slucaju ko i s lolipopom sve u svemu nista konkretno. Mazanje ociju a sto se tice biranje Predsjednika Bosnjaci NESMIJU pristat po NIKAKVU cijenu da se u slupstini bira Predsjednik,TO nije dmokratski,to bi bio PRAVA totalizacija lopova na vlasti!!!! BiH4EVER!
Cekaj, cekaj.....sto Ustav iz 1991? Zasto ne iz 1943? Pa valjda je nasa BiH nastala 1943...dakle samo Ustav iz 1943 i popis stanovnista koji je predhodio tom Ustavu. I pitanje za legendu ovog portala Pipu; Pipo gdje si ti zivio prije nego je poceo rat?
Kako ste glupi, počinje kampanja u federaciji:) U nasoj drzavi se zna\' Uzivajte :))
1991 nije korak naprijed nego 10 koraka nazad. Sta bi bilo kad bi bilo. Situacija danas u 2009 je drasticno promijenjena i sto se prije realnost svati to bolje po Bosnu i sve narode. Protiv Jugoslavije i avnojskih ustava su se nazalost svi narodi vec davno izjasnili. Sada jse treba okrenuti danasnjici i traziti realno rijesenje.
TIHI ma čovječe svašata pokušavaš no samo je to bacanje prašine u medije. Zna se ČIJI si čovek.. AFERIM NAROD GLADAN .....
ovo suljo pokušava progurati novi izbroni zakon prema kojem se članovi predsjedništva biraju u parlamentu, a ne na izborima, ostane li ovaj izborni zakon zna da više nikad neće biti član predsjedništva ovaj ostatak \'\'inicijative\'\' je magla za pučanstvo
bosnjaci cine preko 50% drzavnog parlamenta.
TREBA TIHI JOS MJESTA ZA TRGOVANJE SA SRBADIJOM, STO VISE MJESTA TO VISE LOVE HEEHEHE, PRVO JE RASPRODO A SAD TRAZI NAZAD PA DA PONOVO RASPRODA CIGO JEDAN CIGANSKI, IZDAJICA KO I ALIJA I SILIJDZIC
svi muslimani ti m.a.m.u hebli i stalu familiju