Ostale stranke ostaju u Platformi
15
Tihić: SDP nas je obavijestio da više nisu dio Platforme
Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BLIC..ti si sigurno jedan fundamentalista kojem je babo tihic zaposlio pola familije pa nedas protiv njega...Pa on te krate 22.god
Crveni junak, još sebi uzeo sinonim Vladimira Perića Valtera narodnog heroja, ni manje ni više ! HEEJ !!! http://www.youtube.com/w atch?v=idth5Wf_oQ4 http://www.youtube.com/w atch?v=kXRYKuq9LOA&featu re=related
SDP je sramota bošnjaćkog naroda, vas je stid otići u džamiju, zbog kojekakvog li stranačkog kodeksa ponašanja, sramite se!!!!
Sta nam ovi iz sdp-a rade, prvo oni kao prave platformu samo da bi hdz i hdz1990 izbacili iz vlasti, sad napustaju koalicijama s onim koji su potpisali tu platformu i hoce da prave vlast sa dva hdz-a, sto ustvari govori da oni rade samo na stetu drzave i naroda, prvo kad je tihic govorio da trebaju dva hdz.a da budu dio vlasti lagumdzija nije htio da cuje, pa tako jos vise bacio kost medju Bosnjake i Hrvate, sad poslije dvije god. pozivaju njih u vlast a izlaze iz koalicije \"platformasa\", dvije godine sdp potrosio na \"pravljenje\" vlasti i jos je nije napravio, umjesto da rade ono zbog cega su dobili glasove i ono sto su obecali. sad hoce rekonstrukciju vlade fbih i to da hdz-eovima dane ministarska mjesta koja pripadaju Bosnjacima, sto hoce reci da sdp zeli da Bosnjake izbaci iz vlasti na svim nivoima, posvetite se vise ekonomskim pitanjima, dvije godine nista niste uradili osim \"pravljenja\" vlasti, ucjenjivanja onih koji drugacije misle idr.
Nasjedas na SDAovsku propagandu sto je jako porazno za tebe kao licnost, ipak bi covjek trebao misliti svojomm glavom a ne da za njega misli Tihi ili bilo ko drugi. Da bi se bilo sta promijenilo moraju se zauzeti pozicije i fotelje, ne moze niko nista uraditi ako nema ovlasti. Tek sada bez SDA cemo vidjeti sta Zlatko i Radoncic mogu uraditi jer je SDA bila kocnica bilo kakvom napretku. Kad Radoncic bude ministar sigurnosti BiH mnogi ce da zavrse u bajbukani. I evo ti za kraj nekoliko servisnih informacija za koje je zasluzna SDA u proteklih 22 godine: VODA: kad nam je najpotrebnija u ljetnim mjesecima iz cesme curi ko konac, ili su redukcije ili je nema nikako GAS: kad nam je najpotrebniji, u toku zime, redukcije ili smanjenja ili prijete iskljucenjima SAOBRACAJ: sarajevski GRAS: vozimo se u tramvajuma starim i po 30 godina, autobus kad dodje dodje nema reda voznje, kolovozi rupa do rupe I da ne nabrajam dalje a i kud ces dalje....
Joooj ublehara iz SDP-a. Pa koga oni lazu. Koga oni muntaju? Pa zar nisu rekli da imaju 66 poslanika. Jahhh ublehara Lagumdzijinih. E ja sam majke mi mislio da je SDA najodrvatnija, najgora i najciganskija stranka ali ovi papkovi iz SDP-a su gmaz gmazova i otpad proljeva. Strasno. E ovi iz SDP-a bi htjeli da se zigu al da im ne udje. E ne mere.
Ja sam Zlatko, Zlatko Slucajni Prolaznik!
DA LI TI VJERUJEŠ DA DODIK, ČOVIĆ I RADONČIĆ ŽELE BILO ŠTA DOBRO UČINITI ZA BIH, AKO TAKO POSTAVLJAŠ SITUACIJU, A SADA MI SE ČINI DA JE LAGUMDŽIJA JOŠ NAJPOHLEPNIJI OD SVIH NJIH. NIJE VIŠE OPOZICIJA DA PRIČA JA BI OVAKO, ONAKO. NIŠTA AMA BAŠ NIŠTA NISU URADILI, DA JE KRENUO U OBRAČUN SA NEKIM KRIMOSIMA U BILO KOJEM KANTON, PA DA TIHIĆ BLOKIRA REKAO BI OK TREBA MJENJATI, ALI OVDJE JE SAMO CILJ PREUZETI FUNKCIJE I NASTAVITI ISTIM PUTEM KAO PREDHODNICI. E ZA TO NISAM GLASAO !
A ko je za tebe sposoban i da nije uhljup...., mozda drug Zlatko ili Fahro..., hahahahahahaha....
Dopuna zaključaka: 1. Butmir da počne kopati po picinom parku 2.stanković da doveze mšine u F BiH.
gospodine tihicu vi ste jedan obicni nesposobni uhljup molim lijepo
mene ovaj lijanovic najvise podsjeca na Srecka Sojica. Ali izgleda da i ovim drugim njegove metode nisu strane.
Ko ovdje laze? Kada Tihi kaze da brani BiH dali mu vjerujes? Dali inace sudis o ljudima na osnovu onoga sto govore ili na osnovu onoga sto rade? Politika je inace prljava rabota. Ali zar nije dosta vise onih koji do podne misle jedno a od podne drugo? Zar nije dosta onih cije su glave prazne, dzepovi puni, a ruke uprljane do lakata, svih ovih 22 godine. Ponavljam ima 190 stranaka u BiH. Dajmo sansu drugima, SDA je pokazala kakva je to stranka. Trenutno su SDP i SBB manje zlo od SDA. Naravno ima i boljih ali njima narod ne daje sansu. Krivica je u narodu. Ovakve stvari se ne bi mogle desavati u civiliziranim, zapadnjackim drustvima, imas jednu gresku letis s vlasti, glasaci te kaznjavaju, a SDA ima hiljade aferima...
Zaključci sa sastanka posljednje koalicije: 1. Nastaviti pljuvati po SDA, i ostalim čuvarima BiH, timovi za izmišljanje potpuna mobilnost, avazu, FTV-u i našim drugim medijima hitno dostavljati izmišljene afere. 2. Ponovo pokušati kupiti a gdje se može ucjeniti zastupnike i njihove ministre da pređu kod nas, a kad formiramo vlast onda ih otpisat. 3. Do 26.6. osigurati većinu ako ne uspijemo svu krivnju svaliti na SDA i Silajdžića. 4. Međunarodnu zajednicu ubjediti da smo mi u pravu, oni i onako ne mare za stanje u BiH, njima odgovara da bude lošije , oni će da ćute. 5. Naće ljude iz sjene iamti na vezi zlu netrebalo. SDP, SBB,ASDA (HDZ-ovi), SNSD,SDS.
Sve u redu, mogu vanredni izbori, pa ce vidjeti crvena banda sta narod misli o njima...
SDP je i onako pokazao da nezna nista posteno da radi , pomogli su bosnjacima svojim povlacenjem da opstanu ko narod
NE BRANIMO MI POJEDINI NIKOGA NEGO NAM SE GADE LAŽOVI, KOJI SU UŠLI U VLAST PA PLJUVALI PO ISTOM SBB-U , HDZ-U, SNSD-U. SAD NA JEDNOM ONI VALJAJU, A DRUGI NE VALJAJU, DOVOLJNO DA SE VIDI KO SU PRVTANERI, FOTELJAŠI. IZGUBILE SU SE DVIJE GODINE ZBOG NJIHOVIH LIČNIH INTERESA I AKO TE ZANIMA JA SAM ZA NJIH GLASAO ZATO SAM GNJEVAN, A ZA TIHIĆA MI SE JEßE, NITI SAM NEŠTO OD NJEGA OČEKIVAO NITI SE NADAO. NISMO TOLIKO GLUPI VIDIMO O ČEMU SE RADI SITNI I LIČNI TEZGAROŠKI INTERESI. ĆAO OD MENE NEMA MRŽNJE, OVO JE INAT, KAD TE NEKO RAZOČARA.