Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Sta su to vi.. Moj rodjace nikada ti Hercegovinu ni vidio nisi,ni pasos,a sta su vize ti to i ne moras znati,ovce trebaju cobana
Ja se na momenat prepadoh od prve recenice, reko Alija vaskrsno, kad ono dobro je, nije....suti polako ko macija guza, ma ko macija guza ba
Pa kafu sigurno nece al za nesto sa raznja ce se vec omisljati,pa nije valjda Dodiku onolika glava od ispijanja kafa .......ma idi bre begaj......za takve se ja ne brinem sedece oni za koji da zajedno i tapsati se medjusobno po ramenu!!!
Šta će Srbi u šumi, pogledaj na šta liči Sarajevo od kada ste nas otjerali, Allaha ti?! Na grad iz vremena Proroka, niste u stanju sa mlađom religijom ni kalendar da uskladite sa godinom, a i Togu ste iskopirali u potunosti! Vella havle.... A fino smo vam govorili da OHR pošaljemo kući, pa sad kada je došlo vrijeme da vas smjenjuju, sad nevaljaju.. Boli Dodika, što Tihi neće kafu piti sa njim, eno ga smršao koliko se nasekirao. cccc I još nešto Hag više ne dozvoljava riječ genocid, ukoliko se negovori o Holokaustu.
Mnogo ste htjeli, poturice! HOPET SE NEKOM RATUJE!? HOĆETE OPET PO PICCI, DA DOBIJETE, A ONDA KUKU, INCKO POMAGAJ!!! Kod nas u Hercegbosni nema tih viza, hoće mi neko reč, što su vize? Pozdrav braći poturicama iz daleke Hecegbosne!
Ovo je katastrofa, kad cemo jednom ko ljudi zivjeti u svojoj drzavi, jedinstvenoj bez entiteta samo BOSNA I HERCEGOVINA,,Al to nije u interesu ni Evrope a cinimi se ni Amerike,,,Po ovome svemu sto se desava od zavrsetka rata do danas nevodi nicemu samo stvari idu ka nagore, Imal iko pametan u ovoj nasoj Bosni i Hercegovini da povede ovaj napaceni narod ka boljoj buducnosti, Imal kakav drugi Tito da napravi ponovo bratstvo i jedinstvo,,,,
jedna si jedina od tuzle do sarajeva i ono malo oko bihaća. BiH neće biti Republika,nema republike Mošnjaci hahahahahahahaha. Smrt unitarizmu sloboda narodu.
Tugo moja! ko odlučuje o sudbini BiH!? Pa je.o te, ako ravnogorski četnici Inzka ne prime kao počasnog člana onda su ni kratkovidiji od njega! Inzko, bolan, zar stvarno misliš da smo mi toliki glupani? Pa je.o te Dodik, on je gori od Karadžića, ali problem je što tebi i tvojima pravo takav čovjek u RS i treba. Gnjide!!!
Ovaj majmun... Zna li on šta trabuni??? Zar, jadnik, ne vidi da je ofanziva Srbije na BiH ovih dana intenzivnija nego 1992. godine? On vjeruje Tadiću i Dodiku? Pijan čovjek? Lud? Neinformisan? Zlonamjeran? Bit će ipak ovo posljednje. Uopstalom, Evropa koja nam je nametnula embargo na uvoz oružja, vizni režim i štošta još nema više šta da skriova. Odlučila je eliminirati balkanske muslmane s lica zemlje i to je to. Fuj!!!
balavac! koliko si imao mjeseci \'92. izbaci ga materi u usta i ne seri po portalu!
@josip Neću ulaziti ovaj put u tvoja razmišljanja nego ću ti postaviti jedno pitanje,dakle: Po kojoj crti bi išla ta \"granica\"herceg Bosne ? To me interesuje,nisam dovoljno obaviješten.
stvarno ne mogu da se suzdrzim no ima budala na sve strane xD smijesni ste do bola.. kakva herceg - bosna? to sto ste isfrustrirani i sto se osjecate kao zadnji sljam, tj. nece vas vasa draga braca hrvati u hrvatskoj pa bi mozda kod nas kumovali? nista od toga jadnici moji =) ovo je Bosna, Bosna i Hercegovina, bila i ostala.. !
Ne budite neinformisani !! http://www.youtube.com/watch?v=0PE7VHDLnYw&feature=related
Opet mi brisete i cuvate komentare? TRACARE i INTERNET REKETARI \'\'INFORMACIJA JE MOCH\'\' E nece moci ! Samo oci u oci ! MRŠ bagro bijedna. Kad procitate JEDNU lijepu rijec na racun vlade VI je OBRISETE Taj svoj filter poruka si gurnite u guzicu a necete u dzep kako ste si zamislili !! INFORMACIJAMA da MOCNICIMA CISTITE DZEPOVE I BANKOVNE RACUNE ??? MRŠ BUDALE PRIMITIVNE !
I SRPSKOG I SRPSKOG