Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti samo jadan razgovoras, a radis li ti sta??
Kakvo ti je to pitanje??? Eno doveo FDS, Bosnalijek, Zeljeznice, GRAS do bankrota kako ne radi?? A ja i tebe cc
a to sto je brankovica stavio na pozicije u njegovo vrijeme tipa direktor zelejznica,autocesta, energoinvest...pa je trenutni krvnik bosnalijeka SDA ruku djelo...kako ne radi...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sulejmane, ako si patriota kakvim se predstavljas zasto onda sad opstrusises svaki potez vlasti?? Zasto en pkusate nesto sami, 20 godina se bili u vlasti krali, radili sta ste htjeli sad malo odmarate aa?
Profesorice očigledno si u statusu trajnog tehnoloskog viska. Čuj da SDA pusti ove idiote da kradu?
Koliko ste jadni govori i to da samo govorite o covjekovom izgledu. Pa posaljite svoje slike macani da vas vidimo mogu mislit o kojoj se ljepoti radi. Tihic je gospodin i za vas i za vase idole Zlatka i Fahra.
Sjati se sva ološ da pljuje po Tihiću i SDA. Sta treba bando da vam se da 15 godina da vladate pa da se poredite? Vi ste za 3 godine pokazali da ste smeće.
Sto su u ovoj SDA sve urbane face i ljepotani,da ne govorim o njihovom visokom moralu i postenju,vidi im se na licima koliko odisu humanizmom i saosjecanjem za druge.Svi isti kao da ih je jedna majka rodila.Tihicu da te vidim u mraku prepao bi se.Mi svi znamo da ti nisi u vlasti,samo sto je kocis koliko znas i umjes.Dok postoji ova nesretna SDA nema napretka za ovu zemlju.
Pa ti eto kao nisi vlast na drzavnom nivou ali kocis drzavu koliko mozes,valja ici u muriju ako krenemo naprijed.
Samo naprijed Tihicu vecina Bosnjaka je uvidila kakvu je gresku napravila na izborima 2010 godine ocekujte ogromnu podrsku an sljedecim izborima sad ce cetvrta godina od kad je SDP vladajuca stranka i ni jedan centimetar se nismo pomjerili cak vise i unazadili, najveci uspijeh SDP je da nas zaduze jos vise kod MMF kao se zaduzivanje moze nazvati uspjehom.
potpisujem
Nevjerovatno da moze izaci u javnost sa ovako apsurdnom i dvolicnom izjavom, kao on je za 20 godina napravio puteve i gradove u BiH, a ovi sad to sve srusili... Jos ne vjerujem i grohotom se smijem!
Joj, čovjek kad vidi ovog Uhu na ulici, a da ne zna kakva je lopina i prevarant, dao bi mu pola marke da kupi sebi hljeba, ili bi ga uputio tetki Zilhi u kuhinju. :)))
Pa mene bi bilo stid ovako nesto izjaviti nakon 20 uzaludno izgubljenih godina koliko je diticni sa svojom strankom bio na vlasti i napravio tugu i zalost od ove drzave.
Tihić je rekao da je "najveća odgovornost za trenutno stanje i ugrožavanje evropske perspektive naše zemlje na strankama koje čine parlamentarnu većinu na državnom nivou i istakao činjenicu da na euroatlantskom putu BiH nakon isključenja SDA iz državne lasti nije učinjeno apsolutno ništa." Vlast koja je tu nekih 4 do 5 godina a sta je sa 15 SDA sta je to ona ucinila. mi smo bagra koje nema nigdje na svijetu. pa dokle vise samo prepiranja, dajte ljudi uradite nesto konkretno
Ovo je crni humor. Covjek cija je stranka cinila 90% vlasti ukupno gledajuci od rata pa na ovamo dodje i prica kako je neko tamo kriv za nazadovanje BiH...Pa covjece niti je neko Koperfild da izbrise sve minuse koje ste ti i tvoji napravili u proteklim godinama a niti im vi pustate to jer bi mnoge stvari izasle na vidjelo koje ste krivo uradili....
Nažalost Sulejmane upravu si ali prvo morate i vi isto tako da kažete da se ni vi baš niste pretrgli za narod u ovoj napaćenoj Bosni i Hercegovini.
Ti si zadnji covjek koji o tome treba govoriti. 17 godina ste drzali glavnu rijec u vlasti i ovo sada je rezultat vaseg 17godisnjeg angazmana ili tacnije nerada...17 godina ste gurali pod tepih mnoge fule koje ste napravili, 17 godina ste radili na stetu ove drzave i gradjana koji u njoj zive, 17 godina ste sa svojim kadrovima upravljali u vecini firmi u BiH, danas te firme egzistiraju od danas do sutra... Fuj
A kako da bude napretka kad, zbog zavisti sto vise niste dio vecine i sto ste izgubili sredstvo kojim ste godinama krali i narod i drzavu, stalno blokirate i opstruirate sve procese i pokusaje napretka.