Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DVIJE IZJAVE KLJUCNE ZA RAZUMIJEVANJE VLADAJUCE BH FAMILIJE Izjava 1 Bakir Izetbegovic na Vijecu Evrope: \"Moramo li se razici da bismo živjeli u miru i blagostanju?\" Znaci Izetbegovic porucuje Evropljanima da je razlaz siguran put u mir i blagostanje, ali eto on bi volio da se ne razilazmo. Prvo, to je cista laz, jer \"razlaz\" ne bi vodio do \"mira i prosperiteta\" nego do nesagledivih posljedica u Federaciji. Bosnjaci bi ostali razbijeni u nekoliko nepovezanih enklava, tj. rezervata, i izlozeni nestajanju u zabokrecini opkoljenih enklava, rezervata, dok ne bi bili progutani od susjednih drzava, najvjerovatnije od RS i Srbije. Osim sto je lazna, gornja Izetbegoviceva izjava nam porucuje da se radi samo o \"razlazu\", a ne i o otimacini teritorija, koja je posljedica agresije i genocida. Bakir je jos jednom po ko zna koji put dokazao da je cetnicki agent, isti kao njegov pokojni otac. Izjava 2 \"Sulejmana Tihica znam osobno. Zajedno smo bili clanovi Opcinskog komiteta. Pošto je bio odvjetnik, koristili smo ga za pravne stvari. U njemu se tada nije mogao prepoznati bilo kakav nacionalizam. Sulejman Tihic tada i danas, sasvim su dva razlicita pojma. Da mu ne znam lik, rekao bih da se radi o dva covjeka. Maticne knjige iz tog vremena potvrdjuju da se on u Šamcu u to vrijeme izjašnjavao kao Srbin\" - naveo je nekadašnji tajnik opcinskog komiteta. Imajmo na umu da su Alija Izetbegovic i Sulejman Tihic prvi rodjaci i da se i Izetbegovic izjasnjavao kao Srbin. Izetbegovicevi i Tihicevi sljedbenici opravdavaju ih tvrdeci da su morali, da su bili pood nekim pritiskom da se izjasne kao Srbi. Medjutim, kada se zna da su oni iz Bosanskog Samca, gdje su Hrvati bili dominatni, a Srbi velika manjina, namece se pitanje kako to da Tihic i Izetbegovic nisu imali problema da se odupru mnogobojnijim Hrvatima, ali su pod pritiskom malobrojnih Srba \"pokleknuli\' i izjasnili se kao Srbi.
Takodjie se prirduzujem cestitkama, zvjela nam SDA, a ovi gubitnici imaju pravo da se ljute :)
Cestitam Stranci SDA i g. Tihicu na dobro odradzenom poslu
I sta kad dobijes vizu.neko zeljan nas Bosanaca .
Klempavi Suljo i Alijini sljedbenici slave \"pobjedu\" na izborima, umjesto da budu streljani za gubitak pola Bosne, a sada i Srebrenice . Suljo je lukavo smislio zakon po kojem se ne mogu dobijati boracka primanja ako ne zivis u federaciji i tako po drugi put raselio Bosnjake iz RS. Suljo je najlukaviji cetnicki agent iza Alije.
kakva ušesa ima, i mene je zajeb\'o.
jehbo li ti aprilski paket sve. tebi je u glavi samo kako legalizovati rs.
Aaaaaaaaa, VIZE, jaaaraaaneee, VIIIZEEE???!!! To ti nama rec, burazeru Tihiću! Kad će nama AMBASADOR vize ukinut, manite se šupljaka priće!