Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj, Hamo vidi mu glave
Dobro Bosanac , idi u Mosul pa se dokazi , nemoj ovdje prosipati svoj primitivizam.Serem ti se na SDA i sve one koji se toj partiji dive Almir
MAGARCI NE KVARITE VRIJEME IONAKO PADA KO IZ PICKE MATERINE
Almir hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa
tito JEBOTE KOMUNIZAM
BITNO JE DA JE TIHIC MUSLIMAN PA BOLJI JE OD ONOG CETNIKA PARAVCA
a vidiga kao papagaj! a ti sda ovac dosadan si mislis svi koji nisu za sda da su komunisti!? GLUP SI I TO PRAVO!
Jao boze dragi pa bajram je ljudi i vi se sada nasli svadati oko toga. Daj bolan barem ovaj dan neka bude u miru i rahatluku a za to nadite neki drugi dan pa se svadajte.
Bosanac Kada kazes SDA nisi rekao Bosna.U tome i jeste problem. Pozdrav Almir
JEBEM VAM MAJKU KOMUNISTICU JEBOVAS SDP ZIVJELA SDA ZIVJELA SDA ZIVJELA SDA ZIVJELA SDA ZIVJELA SDA ZIVJELA SDA
Sulejmani Tihici kao svaki dobar i poslusan sluga otisao je polozio buket crvenih ruza kao znak vjecne ljubavi na KALIFIN mezar (Alija Izetbegovic), i sa sjetom, naravno u sebi, spomenuo dane kada su on i KALIFA ljubovali u dugim zimskim nocima... KAKO JE TO TUZNO I POETICNO, U PICKU MATERINU... A KO JEBE OSTALIH 300 000 I TO SAMO SA JEDNE STRANE...????
BAJRO, DOJDERA DA VIDIS KOLIKI JE KOD MENE MUBAREK
Dajte popustite malo. Bajram je i covjek polozio cvijece na Kovace. To je sasvim ok. Moze Tihic biti ovakav ili onakav, ali vi ste mi pravo glupi kada kritikujete ispravne poteze.
Tihicu, jesi li i Caci (koljacu) kupio buket. Na niske grane ste nas doveli vi iz SDA. Najebat cemo vam se majke kad-tad.
Molimo vas da nam više nestavljate informacije o običnim manipulantu i kriminalcu Sulejmanu Tihiću, poznatijeg po ulozi goluma u gospodaru prstenova! Povraća mi se kad ga vidim bilo na tv, novine ili internetu!