Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
B.a.lije nikako da shvate da nisu dobrodosli u Srbiji. Srebrenica je Srbija. Glupe b.al.ije iz viceva...
kad Srbin bude gradonacelnik Srebrenice b.al.ije su opet naj.eb.a.le. Bolje da se vratite u Aziju odmah dok jos nije kasno
Kako vas više nije sramota trgovati Srebrenicom i njenim žrtvama? Svaki Srebreničanin je mogao dobiti barem milion maraka koliko je do sad uplaćeno za Srebrenicu, a ti ljudi još uvijek žive u bijedi i siromaštvu, bez obzira na naciju.Saberite sve te milijarde i podijelite na nekoliko hiljada pravih Srebreničana koji su tu i ostali. Zbilja su mogli biti milioneri da nije lopova i licemjera poput ovog gore.
@Srbin to je samo dok vas stranci cuvaju, kad ode i zadnji vojnik EUFOR-a imat ce te oluju i otici ce te sa tla Bosne i Hercegovine traktorima. Taj tzv zapadni dio genocidne rs se nalazi u potpunom Bosnjacko-Hrvatskom okruzenju dakle od Brckog do Bosanskog Novog i taj dio ce biti zbrisan sa lica zemlje u roku od 48 sati kad ode EUFOR i OHR odavde.
@Srbin vama posrbicama u Glamoču i Bosanskom Grahovu nema opstanka, to su zaostale opštine a naravno Vlada FBiH neće ni 1 feninga uložiti u ta područija, to je sada naše vi možete samo u Vladivostok da idete. Smrt fašizmu
@hitno Morate prvo na dva dela da je pocepate pa tek onda na tri. Kao na primer sto smo mi vas pocepali na dva dela u bos. grahovu, bos. petrovcu, glamoču i drvaru. Ewo etnicke mape Bosne i Hercegovine http://shrani.si/f/2b/S4/4wqucaWb/demografska-karta-bih-20.gif Srbi su vecina na preko 60% teritorije. A vi pot.urice na 24%, i to vam je mnogo ali sta da se radi.
mnogi bos.njaci nisu ni svjesni sta bi zbnacilo ako bi ne daj Boze , nacelnik srebrenice bio sr.bin, tj osoba koja negira gen.ocid !!! osvjestite se !!! sa nacelnikom bosn.jakom na naredenim izborima bos.njaci imaju sansu da se vrate u srebrenicu i da pocjepaju tzv rs na 3 dijela !!! zato bos.njaci angazujmo se !!!!!
A sta kazete da se izmijeni izborni zakon i za petrovac, sanski most, kljuc, vogoscu, ilijas, novi grad, ilidzu, kupres, bugojno, travnik, maglaj, zenicu, zavidovice, vares i na jos desetine gradova u kojima su Srbi i Hrvati pojedinacno ili zajedno 1991. imali vecinu, a odakle su istjerani za vreme rata ili nakon njega agresivnom islamistickom SDA i SDP politikom... a sta kazete za to?
\"Ima linija ispod koje ne možemo ići“, kazao je Tihić. Eh vidis Srboljube ti si sve svoje pogazio i isao ispod svake linije i preko svake mjere. Prije nego te je Alija instalisao za svog nasljednika, dakle tamo 1999 i 2000 godine ti si bio nesto za povratak izbjeglica. Sve je to bilo licemjerno jer si ti zajahao Sarajevo i u njemu zivio, a pricao o povratku, moguce da si ga i opstruisao. Nazvao si dogadjaje iz tzv Dobrovoljacke nekakvim zlocinom, iako 3. maja 1992 nisi bio u Sarajevu, niti si iz Sarajeva. Od 2002 na ovamo SDA je nazadovala pod tobom i opadala im je popularnost. Ti se danas nizasta vise ne pitas, niti si se smio kandidovati i zajednu direktnu funkciju na izborima o kojoj gradjani odlucuju. Zato si se uvalio u Dom naroda, tamo gdje te stranka bira a ne narod direktno. Ti si podmukla, podla posrbica, c.e.t.n.i.c.k.i agent i razbijac Bosne i Hercegovine.Zbog tebe ce SDA dozivjeti debakl i na lokalnim izborima.