Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvu smijuriju od drzave niko k ose borio za nju nije ni u najgorim nocnim morama zamisljao. Na kraju se ispostavilo da su se ljudi casno borili za dzepove Sulejmana Tihica i ostale SDA bulumente i njihovog ogranka \"SDP-a stranke \"laznih Valtera\" I u II svj. ratu pravi Valter je dosao iz Sandzaka i uspjesno je razotkrio \"laznog Valtera\" ... stara je poslovica da se Istorija ponavlja pa ce izgleda uskoro ponovo covjek iz Sandzaka da razotkrije Zlaju laznjaka i Suljinog potrcka hehehhehehehehehhehe
DUGO JE OVAJ TIHIC BOSANSKI KARCINOM MIROVO, KARCINOM SE KRENO SIRITI PRUDOM PA BUTMIROM ZLO JEDNO KAKO TE NIJE STID A GORI SU ONI KOJI TE PODRZAVAJU IZDAJICO TI BI KOMPROMISA!!!!! TIHIC BJEDNICE!!!
haha pa kakve koristi sto mozes zabiti 3 gola ako ces primiti 4 ?!?
Diplomacija SAMO U RUKAMA PATRIOTA BOSNE I HERCEGOVINE...!!! I TACKA...!!!
DEMOKRACIJA...!!! USTAV REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! ZLATKO NE POPUSTAJ...!!! I MINISTAR VANJSKIH POSLOVA SAMO PATRIOTU BIH-E...!!!
Tihici ti malecki servski glavicu...!!! Covicu ti malecki servski peddercicu lopove...!!! DOSTA SERVO FASSIZMA I DIKTTATURE ...!!!
Cuj covica f.siste, nejma smisla predlagati nekoga ko nije iz hdz, i ako se predlozi takav 2osudjen\" je na propast, a \"jedini pravi kandidat\" je onaj kojeg predlozi hdz i on ce sigurno proci, pa ma.jmune jedan ima tu i drugih stranaka koje se pitaju oko sastava vlade a ne samo antibosanske stranke (oba hdz-a i snsd), svakom je jasno da vi zelite da razbijete BiH, ali vam to nece uspjeti.
E moj Tihicu. Propuco si i ti skroz. Pa zar i ti mozes stati iza onog nesposobnog Zlajinog kandidata ?
ne uspostavili se vlast do jeseni, BiH prijeti građanski rat sa nesagledivim posljedicama, a to će biti rat naroda protiv političara, to niko ne vidi ali se to opasno sprema...
Kukić bi mogao dobitiod neke babe p***e ali većinu ne
Ne kontam kako nema nikog u BiH da vidi da je Slavo Kukić obični plagijator, da pogleda njegovu knjigu Metodologija naučnoistraživačkog rada i vidi da je čovjek pokrao sve od drugih. U Njemačkoj je ministar odbrane dao ostavku zbog plagijata, pa zar niko u BiH ko se bavi naukom da vidi da je čovjek prekršio sve zakone, podžonio cijele knjige?
smirite se retardi, Bosna je i prije osmanlija srbiju gazila, to je prirodno stanje Balkana, sve se lagano vraca na svoje mjesto, jbo vam i tito i milosevic taj vas retardirani mozak :D
SMRT BOSNI I HERCEGOVINI! DAO BOG PA SE RASPALA KO DRVENO BURE!
Zar ti nemaš odgovornisti ćelo jedan ti ko nisi u koaliciji ! MUUUUUUU !
pun krac izdajica jugonostalgicara koji ne zele nezavisnu BiH a kamoli da joj pomazu.. zovi Dudakovica da taj sljam opet paradira na stadionu, samo ovaj put daj kasikare spektatorima